Deel dit artikel ‹ Terug naar bedrijven

Zeilen in de zomer Bij Ceulemans!

Geplaatst op: dinsdag 21 april 2015


Bij Ceulemans is een prachtige boerderij, gelegen aan de Kraaijenbergse plassen bij het dorpje Beers, met twee groepsaccommodaties waar u met uw gezin, familie, collega’s, vrienden, kennissen, leerlingen of clubgenoten kunt verblijven, ontdekken, ontspannen, vergaderen en recreëren.
U kunt hier terecht voor diverse activiteiten zoals zeilen, bootverhuur, kanovaren, vlotbouwen en gewoon lekker zwemmen!
In de zomervakantie van 2015 organiseert Bij Ceulemans 'Zeilen in de zomer'. Een zeilkamp van een week lang op de Kraaijenbergse Plassen bij Beers en Cuijk, onder de rook van Nijmegen.
Voor kinderen is zeilen een unieke ervaring. Om te kunnen zeilen moet je leren werken in teamverband, je kunnen focussen en concentreren en beschikken over een goede dosis doorzettingsvermogen. Voor kinderen tussen de 10 en de 14 jaar is zeilen daarom een perfecte manier om angsten en onzekerheden te overwinnen. De kids leren letterlijk en figuurlijk kapitein te worden van je eigen schip.

Lijkt je zeilles wel een mooie ervaring kijk dan voor meer info op www.zeilenindezomer.nl of kom vast snuffelen in de week van 2 tot en met 9 mei want dan doet Bij Ceulemans mee met de week van de watersport.

Deze dagen gelden de volgende aanbiedingen:
Zeilen en kanovaren op de Kraaijenbergse Plassen
2 en 3 mei forse korting op de huur van een polyvalk:
– Halve dag € 30,- in plaats van € 45,-
– Hele dag € 45,- in plaats van € 60,-
Maandag 4 t/m vrijdag 8 mei van 12.00u – 16.00u:
– 2 uur zeilen met instructeur voor € 5,- per persoon
Start om 12.00u en om 14.00u.
–Kanovaren voor € 5,- per persoon in plaats van € 12,50

Plattelandsrondje Land van Cuijk
Geen mogelijkheid om de Week van de Watersport langs te komen? Niet getreurd, want tijdens het Plattelandsrondje op 17 en 18 mei kun je voor 1 euro even zeilen of worden rondgevaren in een sloep en ervaren hoe heerlijk op het water vertoeven kan zijn! Tot ziens bij Ceulemans!