Deel dit artikel ‹ Terug naar bedrijven

Hoe ondernemen we in 2025?

Geplaatst op: vrijdag 28 november 2014


Bedrijvig Beurs vraagt de 3 O’s naar hun mening

Ondernemend Land van Cuijk & Noord-Limburg nog slimmer maken. Dat wil de organisatie van de regionale businessbeurs Bedrijvig Land van Cuijk & Noord-Limburg. Daarvoor wordt in samenwerking met Rabobank Land van Cuijk & Maasduinen een onderzoek gestart binnen de ondernemende regio. Grote vraag: hoe ziet ondernemen er anno 2025 uit?

Tijdens het officiële kick-off event van Bedrijvig Beurs 2015 bepaalden ondernemers, burgemeesters, wethouders, bestuurders van businessclubs en vertegenwoordigers van regionale onderwijsinstellingen de kaders voor het onderzoek.

Deze input heeft de organisatie van Bedrijvig Beurs, in samenwerking met kennispartner Rabobank Land van Cuijk & Maasduinen en de vijf gemeentes uit het Land van Cuijk, vertaalt in een zestal onderwerpen. Iedereen die zakelijk Land van Cuijk & Noord-Limburg een warm hart toedraagt wordt gevraagd zijn/haar mening te laten gelden door het uitbrengen van een stem op één van de hieronder getoonde thema’s.

- Onderwijs en scholing;
- Economische kansen voor de regio;
- De potentie van Duitsland;
- Economisch perspectief voor bedrijventerreinen in de regio;
- Binding van jeugd en jongeren;
- Regionaal innovatieklimaat.

Door deze vorm van co-making bepalen (potentiële) bezoekers van Bedrijvig Beurs 2015 zelf met welke onderzoeksvraag er aan de slag wordt gegaan. Begin 2015 wordt de definitieve onderzoeksvraag bekend gemaakt en vertaald in een concreet onderzoek. Tijdens de opening van de tweede editie van de Bedrijvig Beurs, op 23 en 24 september 2015, worden de onderzoeksresultaten gepresenteerd aan het grote publiek.

U kunt uw stem via deze link uitbrengen.