Deel dit artikel ‹ Terug naar bedrijven

Gratis eindejaarsseminar voor ondernemers

Geplaatst op: dinsdag 18 november 2014


Meulepas & Partners administratie- & belastingconsulenten uit Mill organiseert op dinsdag  25 november 2014 voor de 11e keer een eindejaarsseminar. Dit doen zij om 20.00 uur in Café-Zaal Het Lagerhuis aan de Beerseweg 9 in Mill. Toegang gratis, tevoren wel even aanmelden.

Pensioenactualiteiten en wetenswaardigheden
Bedrijven dienen hun pensioenregeling aan te passen aan de fiscale eisen die vanaf 2015 gelden.
Welke knelpunten en mogelijke oplossingen zijn er voor het pensioen in eigen beheer?
Wat dient er aangepast te worden in de pensioenregeling voor uw personeel?
Welke risico?s lopen bedrijven als zij niets doen?
Maarten Keus RPA, werkzaam als directeur en pensioenconsultant bij Pensioenwise B.V., zal de belangrijkste wijzigingen per 1 januari 2015 en andere actualiteiten de revue laten passeren.

Belastingplan 2015 en Eindejaarstips 2014
Traditiegetrouw praten we u aan het eind van het jaar bij over de door het kabinet voorgestelde wijzigingen voor het nieuwe jaar.
Welke mogelijkheden hebt u als ondernemer voor belastingbesparing?
Mr. drs. Jos Schenaarts, werkzaam als fiscalist/adviseur bij de Fiscount Adviesgroep, stelt de meest profijtelijke tips centraal en voorziet deze van een praktische toelichting.

De eindejaartips 2014 die aan de orde komen zijn geschikt voor de meeste ondernemers en een aantal daarvan ook voor particulieren.

Om organisatorische redenen dienen belangstellenden zich vooraf aan te melden voor het bijwonen van het eindejaarsseminar. Aanmelden voor (of meer informatie over) het eindejaarsseminar kan telefonisch (0485-470866), per mail (info@meulepas.nl) of via de website www.meulepas.nl.