Deel dit artikel ‹ Terug naar bedrijven

Informatief en boeiend seminar

Geplaatst op: donderdag 13 november 2014


Dit jaar organiseerde de gemeente Boxmeer op 12 november voor de derde keer een seminar voor haar ondernemers. Het seminar ‘werkgelegenheid in de gemeente Boxmeer’, bij Riche is goed bezocht. Ruim 150 ondernemers waren op deze interactieve avond aanwezig.

Interactie
Bij aanmelding via de website werden enkele vragen gesteld waarvan de antwoorden tijdens de avond werden gepresenteerd. Ook op de avond zelf werden vragen gesteld waarop via een smartphone antwoord gegeven kon worden.

Hein Vriens, P&O adviseur met ondermeer specialisatie in het arbeidsrecht, vertelde onder andere over de veranderingen die per 1 januari 2015 ingaan bij tijdelijke arbeidscontracten.
Wim Davidse, bedrijfseconoom, toekomstverteller en strategisch prestatie-adviseur liet op een indrukwekkende wijze zien dat aanstekelijk werkgeverschap en flexibiliteit essentieel zijn bij het ondernemen, nu én in de toekomst.

Enkele reacties van aanwezige ondernemers:
“Zeer informatieve, positieve avond. Goed initiatief van de gemeente”, Fixet Overloon.

“Dit is de derde bijeenkomst van de gemeente die ik bijwoon, maar ook de beste. Inhoud zeer goed en zinvol voor elke ondernemer”, Wilmar Oeffelt.

“Goed idee om Wim Davidse te laten spreken. Dat soort inspiratie is soms nodig om mensen wakker te schudden”, Countus, Mill.