Deel dit artikel ‹ Terug naar bedrijven

Paul Jenniskens: 'Als je open en eerlijk bent hoef je jezelf nooit te verschuilen'

Geplaatst op: dinsdag 4 november 2014


Ze bestaan nog; mannen die zich aan hun woord houden. Zo'n man is ook Paul Jenniskens van Jenniskens Techniek. 
Jenniskens heeft diverse duurzame energie oplossingen die zowel particulier als bedrijfsmatig ingezet kunnen worden.


Afspraak is afspraak is een veelgehoorde belofte die tegenwoordig even gemakkelijk verbroken wordt als uitgesproken. We leven in een haastige maatschappij waar geld verdienen prioriteit nummer 1 geworden lijkt te zijn.

Duurzame energie draagt bij aan de vermindering van uw vaste lasten. Door middel van eigen energieopwekking wordt u onafhankelijk van de steeds stijgende energieprijzen.

Enthousiasme en ervaring
'We bestaan sinds 2006 en onze bedrijfsvoering is helder. De wensen van de klant staan bovenaan en vrijwel alles is mogelijk.” Goede mond tot mond reclame werkt nog altijd het beste! Daar komt Jenniskens telkens weer achter. Dé manier om dat te bereiken is volgens hem open en eerlijk zijn en blijven communiceren met de klant. “Iedereen weet graag waar hij aan toe is dus we houden de klant constant op de hoogte. Tweede gouden regel is; niet werken onder valse voorwendselen.”
Logisch toch? Iets beloven wat niet kan worden waargemaakt, daar heeft hij zelf ook een hekel aan.

“Ik wil mee met de trends van dit moment, maar nooit als ik daardoor kwaliteit verlies. Ook wil ik een klik hebben met de importeur, want als er iets is wil ik ook snel kunnen schakelen en ondersteuning krijgen waar nodig.”
Daarom werkt Jenniskens uitsluitend met mensen die ook uit hetzelfde hout gesneden zijn als hij. Puur vakhout zonder tierlantijntjes, gewoon rechttoe rechtaan.

Lange termijn denken
“Ik geef advies op maat, daar begint het mee. Iedere persoon en iedere ruimte is anders, dertien in een dozijn werkt niet en zeker niet wanneer je op lange termijn denkt. Vroeger dacht men dat duurzame energie een trend was, inmiddels blijkt dit een doorzettende stijgende lijn te zijn. Logisch want er zit een gegarandeerde rendementsvorm in, altijd. Dat beloof ik”, lacht Jenniskens.
Waar voor u het meeste rendement zit als particulier of bedrijfsmatig is te bepalen aan de hand van een vrijblijvend gesprek met Jenniskens zelf.

“Ik kom graag langs om kennis te maken en te bekijken hoe en waar u kunt besparen. U mag me alles vragen, want gekke vragen bestaan niet. Wij denken ook niet in problemen maar in oplossingen. Er zijn 1001 manieren om iets te verbeteren. Dus ook voor u zit er een bij. En ik ga pas weg als u tevreden bent want dan zit mijn werk er op, eerder niet.”


“Veranderingen voor de korte termijn worden overschat en voor de langere termijn onderschat.”
Bill Gates


Meer weten over Jenniskens Techniek?
Kijk op www.jenniskenstechniek.nl