Deel dit artikel ‹ Terug naar bedrijven

Wie wint de Ondernemersprijs 2014

Geplaatst op: dinsdag 4 november 2014


Het is bijna zover! Aanstaande donderdag 6 november gaan drie regionale ondernemers de strijd met elkaar aan om die felbegeerde titel. Namelijk de Ondernemersprijs van 2014. Zoals altijd gaat het ook dit jaar bij de Rabobank Ondernemersprijs Land van Cuijk & Noord-Limburg om de drijvende krachten achter succesvolle ondernemingen. Dit jaar zijn er twee heren en een dame genomineerd. Wie gaat er met de titel vandoor?

Kanshebbers!
De eerste genomineerde voor de Ondernemersprijs is Jacqueline van Kuijk-Schaminée. Zij drijft VKPS Van Kuijk Personal Support. Dit Boxmeerse bureau adviseert, ondersteunt en begeleidt kinderen en jongeren bij hun studie, ook diegenen die speciale zorg nodig hebben vanwege bv. autisme of AD(H)D. Zo kunnen zij blijven functioneren in hun privé-situatie, op hun school of in hun werk. VKPS biedt ook orthopedagogische dienstverlening: onderzoek naar en behandeling van dyslexie, dyscalculie, AD(H)D en ASS.

M&M Security uit Milsbeek wordt geleid door Maurice van den Hoogen, de tweede genomineerde. Deze beveiligingsdienst boogt op drie belangrijke kernwaarden: ervaring, trouw en overgave. Klanten kunnen er terecht voor onder meer alarmopvolging én -afhandeling, trouw- of rouwbeveiliging en vakantiebeveiliging. Maar ook voor bewaking van een bouwplaats of een tijdelijk mobiel alarmsysteem.

De laatste genomineerde is Lute Aarsse van Zomerdam Produktidentificatie, gevestigd in Velp. De oorsprong en basis van Zomerdam zijn het klantspecifiek ontwerpen, bouwen en installeren van etiketteersystemen en print- en aanbrengsystemen. In de loop der jaren is men daarnaast een betrouwbare partner geworden op het gebied van controlewegers, uitprijssystemen; metaaldetectiesystemen waaronder röntgen-inspectie en overkoepelende systeemsoftware.

Zij binden dus aanstaande donderdag 6 november de strijd aan met elkaar tijdens de Ondernemersavond waarbij ook de innovatieve starter bekend gemaakt wordt.

Kijk hier voor alle informatie!