Deel dit artikel ‹ Terug naar bedrijven

Opening zonnedak MFA De Agaath op 29 oktober om 19:30.

Geplaatst op: maandag 20 oktober 2014


Kom ook naar deze Feestelijke en Informatieve bijeenkomst!

Vier betrokken ondernemers (BCP Bouw, Van Haren Installaties B.V., Elektro Technisch Buro Nabuurs B.V. en Thoonen Ramen Deuren en Serres) hebben op de multifunctionele accommodatie (MFA) in Sint Agatha 120 zonnepanalen op het dak geplaatst. Hiermee ‘vergroenen’ ze vrijwel het gehele elektraverbruik van de MFA én bieden ze de MFA de mogelijkheid om in de toekomst structureel te besparen op de exploitatiekosten.
Energielasten drukken steeds zwaarder op de begrotingen van verenigingen en scholen. Er zijn interessante mogelijkheden om met bijvoorbeeld zonnepanelen de energielasten te verlagen. Echter, soms is de startinvestering te groot of is de installatie niet rendabel genoeg en heeft de vereniging te maken met een te lange terugverdientijd van de installatie.

Door de samenwerking met vier ondernemers en hun fiscale mogelijkheden was het voor de MFA in Sint Agatha wel mogelijk om zonnepanelen op het dak te plaatsen.

Graag informeren wij u over deze succesvolle samenwerking. U bent hiervoor van harte welkom op woensdag 29 oktober om 19.30 uur in de MFA De Agaat in Sint Agatha. De beheersstichting MFA De Agaath, ondernemers, gemeente en deskundigen vertellen over hun samenwerking waarbij de installatie van zonnepanelen op het gemeenschapsgebouw heeft geresulteerd in een ‘win-win-win’ voor alle betrokken partijen.