Deel dit artikel ‹ Terug naar bedrijven

Nieuw in Mill: Shayèn Lingerie

Geplaatst op: woensdag 24 september 2014


Na 16 jaar voor een ander gewerkt te hebben, 12 jaar als lingerieconsulente bij HOME party's en 4 jaar in een lingeriezaak in Uden, gaat  Brigitte Kerstens uit Mill met een eigen winkel aan de slag. ?Dit is een droom die uitkomt,? vertelt Brigitte enthousiast. ?Na mijn opleiding heb ik  altijd de wens gehad om voor mezelf te beginnen. En in de afgelopen 16 jaar ben ik erachter gekomen dat lingerie op mijn lijf geschreven is.?

Brigitte hoefde er dan ook niet lang over na te denken toen ze de mogelijkheid kreeg onderdeel uit te gaan maken van Modehuis de Schettering
aan de Hoogveldseweg in Mill. ?Dat is sinds een tijdje een shop in shop winkel. Dat wil zeggen dat er meerdere bedrijven te vinden zijn. Niet  alleen fashion en sport, maar ook een bruiningsstudio, schoonheidssalon, nagelstudio en kapsalon.? De plannen van Brigitte sluiten uitstekend  aan bij deze shop in shop. ?Ik ga een gedeelte van de winkel vullen met een mooie lingeriecollectie en daarbij als aanvulling Parfums van Federico Mahora. Nu zijn we nog druk bezig met de ruimte in te richten en een collectie samen te stellen, dit is spannend maar dat komt helemaal goed,  aanstaande zaterdag is het helemaal klaar.?

Aanstaande zaterdag, 27 september, is er een feestelijke opening voor iedereen. Dit van 10.00 uur tot 16.00 uur. Modehuis de Schettering,  Fashion, Sport en Beauty is te vinden aan de Hoogveldseweg 25b in Mill.