Deel dit artikel ‹ Terug naar bedrijven

Nicole Meijer: Doorbreek je patronen met DeKeuzeCoach

Geplaatst op: dinsdag 28 oktober 2014


Nicole Meijer stond onlangs voor een pittige keuze: opnieuw solliciteren op een nieuwe HR Business Partner positie of het bedrijf verlaten waar zij jarenlang met plezier had gewerkt.
Ze koos het laatste. Ze koos ervoor haar passie te volgen en zich volledig te focussen op coaching.
Na de opleiding tot Certified Professional Coach ging zij zich verder verdiepen in het coachvak en is de internationale trainingen Co-Active Coaching Fundamentals en Intermediate gaan volgen.

'Ik voelde het gewoon. Dit is hét moment in mijn leven en in mijn loopbaan. Bewust zijn van mijn waarden, mijn talenten en daar ook daadwerkelijk iets mee te doen, maken dat ik durf te kiezen en stappen maak in het leven en zo ook deze. Ik heb besloten mijn levens- en werkervaring in te zetten als coach en het beste uit mezelf en uit anderen te halen.'

Voor wie is DeKeuzeCoach?
Nicole is de professional voor professionals. Met een focus op het midden en senior management. 'Vind je het lastig om keuzes te maken, dan daag ik je uit om patronen te doorbreken, nieuwe perspectieven te ontdekken, zelf keuzes te maken en daarmee jezelf of situaties in beweging te krijgen. Soms zijn kleine veranderingen al genoeg om grote invloed te hebben.
Het begint met een intakegesprek en van daaruit bepalen we een strategie die het beste bij jou past.'

Wie is DeKeuzeCoach?
Doorzettingsvermogen, onafhankelijkheid, respect, zorgzaam en positief in het leven staan, zijn waarden die Nicole van thuis uit heeft meegekregen.
'Deze waarden zijn de fundamentele basis voor wie ik ben als persoon en in wat ik doe en welke keuzes ik maak in het leven. Mensen zeggen van mij dat ik kalm ben, open en helder communiceer, goed kan luisteren en doortastend ben. Ik ga lastige situaties niet uit de weg. Zo nodig confronteer ik mensen en houd ze een spiegel voor. Daarmee kom je snel tot de kern van het probleem/de kernvraag. Zien en ervaren dat iemand weer nieuwe energie krijgt of zichzelf of een situatie in beweging krijgt, dat vind ik geweldig.

Meer weten over DeKeuzeCoach?
Kijk op www.dekeuzecoach.eu