Deel dit artikel ‹ Terug naar bedrijven

Big Fun! bewegings- en leefstijl programma voor mensen met overgewicht

Geplaatst op: dinsdag 26 november 2013


In Mill zal het vanaf januari mogelijk worden om professionele begeleiding te krijgen bij het traject van gewichtsverlies door leefstijlverandering.
Oefentherapeut Mensendieck Dianne van Dongen, fysiotherapeut Karin van der Aa en diëtist Ria van Dijk begeleiden tot een jaar lang mensen die operatief geholpen zijn met het opstarten en voortzetten van een verantwoorde leefstijl, zodat het resultaat blijvend is. Operatieve ingrepen zijn o.a. de maagband, de gastric bypass, de gasticsleeve en de endobarrier.

Ook bij de niet-operatieve deelnemers bieden zij ondersteuning op het vlak van voeding, gedragsgewoonten en leefstijl.
Bij Big Fun! leert de deelnemer omgaan met de nieuwe manier van eten en drinken. Er worden doelen opgesteld om de conditie op te bouwen en spieren te versterken, maar bovenal om te laten ervaren dat bewegen heel prettig is.
Door de ruime ervaring en samenwerking met de medisch specialisten wordt een veilig en succesvol programma gedraaid, waar een persoonlijke aanpak centraal staat. De kosten van de medische intake en de individuele sessies voor de opstart van het programma worden, mits u aanvullend verzekerd bent, geheel of gedeeltelijk bij uw zorgverzekering gedeclareerd.

Neem voor meer informatie contact op met FysioSupport aan de Hoogveldseweg 1 in Mill.