Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

‘Vrienden Van Oelbroeck Live’ 2023

Na het doorslaande succes van de eerste editie vorig jaar, mogen muziekliefhebbers zich verheugen op een nieuwe editie van de ‘Vrienden Van Oelbroeck Live’. Op zaterdag 7 en zondag 8 oktober vindt in het tot ‘muziektempel’ omgebouwde theaterzaal in Sint Anthonis een sprankelende muziekshow plaats vol zang, met dans en bijzondere effecten.

Muziek voert in de show de boventoon. Lokaal en regionaal zangtalent wordt daarbij ondersteund door een 50-koppig projectorkest en combo onder leiding van Marc Thijssen. Tijdens het non-stop programma stappen bekende en nieuwe zangtalenten op het podium: Ido Ypma, Lieke Meijer, Stephanie Bongers en Will Thijssen, Sven en Maud Cornelissen (vader en dochter), Emceeyn, Sandra Raijmakers, Raymond Bekker en popkoor C’est la Vie met Annelies Claassen (dirigente en soliste).

Op zaterdag 7 oktober begint de show om 20.00 uur, op zondag 8 oktober om 14.30 uur. Op zondag bevinden zich ook zitplaatsen in de zaal. Tijdens de beide shows is de bar geopend. Tickets kunnen per 1 augustus besteld worden via de website van Oelbroeck (www.oelbroeck.nl) of tijdens openingstijden aan de balie van Oelbroeck. Voor jongeren tot en met 16 jaar is de entree gratis.

Momenten

7  zaterdag 07 oktober 2023 om 20.00 uur
8  zondag 08 oktober 2023 om 14.30 uur

Website en social links

Adres

Regiegroep Vrienden van Oelbroeck Live

Breestraat 1d

5845 AX Sint Anthonis