Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Beer & Music op Tongelaar

ZONDAG 28 AUGUSTUS: BEER & MUSIC

Speciaalbier festivalletje met The Tributes


Brouwerij de Blauwe Knoop organiseert traditiegetrouw een gratis speciaalbier-feestje op de laatste zondag van de zomervakantie op het binnenplein van Kasteel Tongelaar in Mill. Met veel proeverijtjes, Chef Hans achter de XL BBQ en live muziek van The Tributes. Drie brouwerijen waaronder de Stramme Kabouter uit Mill en Vet en Lazy uit Rotterdam staan op het binnenplein achter de tap.


Brouwerij de Blauwe Knoop

De brouwerij van de Blauwe Knoop aan het binnenplein is één van de weinige kasteelbrouwerijen in Nederland. Jeroen, Chris-Jan en John zijn hobbybrouwers en sinds 2016 medehuurders met een eigen brouwerij in kasteel Tongelaar. Hun bieren dragen namen van bekende Millenaren en kasteelbewoners: Bennie Blond, Witte Willems (genoemd naar de bekende Millse kunstenaar Jo Willems) of Hellse Helwig (naar het spook van Tongelaar).


BBQ en The Tributes

Grillmeisters Hans en Kevin staan tijdens Beer & Music achter de XXL BBQ-smoker. Vanaf 14 uur spelen The Tributes: kampvuurmuziek met een festival-vibe. Veel akoestische covers, feestmuziek, meezingers maar ook gevoelige ballads. Join the show, ook als je zelf wilt meezingen.


Beer & Music start om 11 uur. Geen entree, gewoon lekker komen. De brouwers staan je de hele dag te woord om het brouwproces uit te leggen.


Tongelaar 12 Mill, navigatie Hoogedijk Mill!

Datum

28  zondag 28 augustus 2022 om 13.00 uur

Website en social links

www.kasteeltongelaar.nl

Adres

Kasteel Tongelaar

Tongelaar 12, navigatie Hoogedijk Mill

5451 HS Mill