Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Dave Vermeulen Café de Winkel in Mill

Gratis live muziek met Dave Vermeulen aanstaande zaterdag in Café de Winkel in Mill


Komende zaterdag 17 november staat Dave Vermeulen op het podium bij Café de Winkel aan de Hoogstraat 3 in Mill. De deuren zijn vanaf 20.00 uur open, Dave start om 21.00 uur met zijn show.

Toegang is helemaal gratis, maar kom op tijd, vol is vol!


Dave Vermeulen

Dave begon zijn carrière met zijn eigen band Voltage in 2011 en had zijn eerste doorbraak bij het grote publiek tijdens zijn avontuur bij The Voice Of Holland 2015, waar hij uiteindelijk tweede werd.

Twee eigen clubtours, grote festivals als de Zwarte Cross, Paaspop, spelen tijdens het na programma van zijn eigen helden Status Quo in de HMH kwamen allemaal voorbij.

​Op zijn eerste solo EP ‘Learn To Fly’ laat Dave een andere kant van hemzelf horen. Met invloedrijke Americana en een vleug country laat hij horen waar échte muziek om draait! Met zijn akoestische

gitaar en begeleiding van band waar de pedalsteel niet aan mag ontbreken, neemt hij je mee in wat hij tot nu toe heeft meegemaakt en hem inspireerde in zijn korte maar stormachtige carrière.

Meer weten over deze muzikale avond en alle andere activiteiten in en rond de Winkel? Like de Facebookpagina van Café de Winkel in Mill.

Datum

17  zaterdag 17 november 2018 om 21.00 uur

Website en social links

cafedewinkel.nl

Adres

Café de Winkel

Hoogstraat 3

5451 BH Mill