Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Sint Hubert op zijn Best

Het laatste weekend van augustus is het weer St. Hubert op z’n Best. Een evenement dat tot ver buiten St. Hubert bekend is en druk bezocht wordt.


Black Cadillac

Het muzikale zaterdagavondprogramma van het tweedaagse dorpsfeest Sint HuberT OP zijn Best in het laatste weekend van augustus is bekend. De band Black Cadillac en Dj Benzel zullen deze avond hun opwachting maken. Eind vorig jaar zag Crétienne een optreden van Black Cadillac in Overloon en was direct door het dolle heen. Dit enthousiasme werd gedeeld door de rest van de organisatie en de band werd geboekt. De frisse Brabantse pop/rock band Black Cadillac bestaat uit zes gedreven, jonge muzikanten met een enorme passie om een geweldige show neer te zetten. “Een optreden waarbij de energie ervan af druipt! Een aaneenschakeling van mash-ups en krachtige herkenbare popsongs uit verleden en huidige tijden!”


Dj Benzel

Dj Benzel is een ‘oude’ bekende en staat nu alweer wat jaartjes op een rij tijdens Sint HuberT OP zijn Best achter de draaitafel. Benzel, bekend van de sjaaltjes, is een gedreven allround dj en heeft net zijn nieuwe single ‘The Tune’ uitgebracht. Als organisatie zijn we blij dat we hem ook dit jaar weer hebben weten te strikken. Ook Dj Benzel vindt het leuk om er weer bij te mogen zijn en reageert met zijn vaste uitspraak: “Whoop whoop.”


Gratis familiedag

De tweede dag van het dorpsfeest in Sint Hubert staat op zondag 26 augustus in het teken van een gratis familiedag van 11.00 uur tot 19.00 uur. Ook dit jaar is er weer centraal op het parcours volop entertainment, show en live muziek te zien. Er zijn verschillende gratis kinderattracties en vermaak voor alle leeftijden. Ook zijn er in de straten rondom het plein diverse marktkramen te vinden.


Informatie

Meer weten? Like de Facebookpagina om op de hoogte te blijven en niets te missen van de diverse nieuwtjes en acties. Check hiervoor ook de website.



Momenten

25  zaterdag 25 augustus 2018 om 21.00 uur
26  zondag 26 augustus 2018 om 21.00 uur

Website en social links

www.sthubertopzijnbest.nl

Adres

Sint Hubert op zijn Best

Pastor Jacobsstraat

5454 GL Sint Hubert