Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Muziek & BBQ op het plein #3

De laatste van drie intieme BBQ-feestjes op het binnenplein van Kasteel Tongelaar wordt afgesloten door Desolation. Kom gezellig borrelen en luisteren naar de muziek of reserveer een tafeltje en prik een vorkje mee. Chefkok Hans van der Steijn staat weer achter zijn XL BBQ-smoker.


Desolation

12 augustus zal Desolation, net als vorig jaar, de BBQ-reeks afsluiten. Het Langenboomse bandje van Tongelaars ‘Brabants Landschap vrijwilliger’ Toon van Lith speelt muziek uit de jaren ’60, ’70 en '80 in akoestische vorm. In hun repertoire komen the Stones voorbij, the Beatles, Bruce Springsteen, the Cats, Q65 enz. in akostische vorm. Zij zijn één van de oudste nog actieve bands van Nederland. Desolation bestaat uit Toon (zang, gitaar, ukelele en mondharmonica), Willy (zang en gitaar en 12 snarige gitaar) en Tonny (bas en zang).


“Muziek en BBQ op het plein” is van 19 tot 23 uur, naborrelen mag; vinden we gezellig! Voor meer info of het reserveren van een tafeltje: mailtje Emil: info@smaakmakersmill.nl . Als je alleen wil borrelen en muziek luisteren, ben je ook van harte welkom.


Aanvang 19 uur, kosten BBQ: € 22,50 pp. (Bij slecht weer gaan we naar binnen)


Datum

12  zondag 12 augustus 2018 om 19.00 uur

Website en social links

www.kasteeltongelaar.nl

Adres

Kasteel Tongelaar

Tongelaar 12

5451 HS Mill