Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Duo Belem in Kunst in het Kerkje in Velp bij Grave

Duo Belem in Kunst in het Kerkje in Velp bij Grave

Zondag 26 januari heeft Kunst in het Kerkje het duo Belem op haar podium. Dit concert begint om 14.30 uur. Plaatsten voor het concert à € 16,00 zijn te reserveren via de site.  

 

Didier Laloy en Kathy Adam

Twee jaar geleden creëerden Didier Laloy en Kathy Adam ‘Belem’, een atypisch duo met diatonische accordeon en cello. Beide briljante muzikanten kennen elkaar al lang. Ze hebben in heel Europa opgetreden met de groep 'Panta Rhei' en hebben het podium gedeeld bij vele andere gelegenheden, waaronder Didier's eigen projecten ‘Didier Laloy Invites’, [Pô-Z] s, Noir's en Nonsens. Ook hebben ze ieder een eigen muzikaal verleden solo en in andere gezelschapen.


Gevestigde muzikale tradities

Als Belem brengen Didier Laloy en Kathy Adam een frisse, eigentijdse benadering van een melange van gevestigde muzikale tradities. Decennia lang hadden Didier Laloy en Kathy Adam het idee besproken om te experimenteren met een nieuw type kamermuziek die hun gedeelde en gescheiden muzikale klankwerelden en levenservaringen zou inkapselen. Belem vangt een nieuwe sound en spirit voor de 21ste eeuw met respect voor zijn folk, tango en klassieke roots.

Het resultaat is zowel reflecterend als gespannen, sensueel en sterk ritmisch, melancholisch en snel, spontaan en overwogen. De charismatische fysieke aanwezigheid van het duo, gecombineerd met zijn unieke muzikale stijl, trekt zijn publiek aan en neemt hen mee op een magische, muzikale reis.

Voor meer informatie over het concert- en expositieprogramma van stichting Kunst in het Kerkje, zie website.

Datum

26  zondag 26 januari 2020 om 14.30 uur

Website en social links

www.kunstinhetkerkje.nl

Adres

Kunstkerkje

Pastoor Loefsweg 1

5363 VE Velp