Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Zwembadcursus kanovaren in Grave

Elk jaar in januari en februari start de vereniging Kano club Grave weer met de Zwembadcursus Kanovaren gegeven in het zwembad van LACO te Grave.  


Tijdens de training, onder professionele begeleiding, worden verschillende peddeltechnieken behandeld zo als: De boogslag, duvecslag en de hoge/lage steun maar ook word er aandacht besteed aan veiligheid, werplijn reddingen en is het warme heldere zwembad water ideaal om (onder)water angsten te overwinnen of te leren eskimoteren.


Leuke en leerzame cursus, zeker gezien het feit dat de omgeving van Grave zoveel mogelijkheden biedt om te kanoën. Je kunt hier prachtige toertochten volgen op rivier de Raam en de Niers waar ook beginners veel plezier aan kunnen beleven. De Kraayenbergse Plassen bieden de toervaarder die wat groter water wil alle mogelijkheden.


Kom de cursus volgen en wie weet heb je de smaak te pakken en word je lid van de vereniging en ga je een keer meer naar de Ardennen (Ambleve/Ourthe), Frankrijk (Espace au Vive, Sault Brenaz), Slovenië (Soca/Koritnica) of Oostenrijk (De Salza).


Meld je aan via Kano Club Grave Info@kano-club-grave.nl

Momenten

6  zondag 06 januari 2019 om 08.30 uur
13  zondag 13 januari 2019 om 08.30 uur
20  zondag 20 januari 2019 om 08.30 uur
27  zondag 27 januari 2019 om 08.30 uur

Website en social links

Adres

Zwembad LACO

Stoofweg 3

5361 HZ Grave