Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Schotse singer-songwriter Julie Scott

Singer-songwriter Julie Scott

Julie Scott is muzikant, componist, kunstenaar én schrijver, geboren in het Schotse Glasgow en opgegroeid in Nederland.


Julie is reislustig, na het concert reist zij voor een aantal maanden met haar geliefde naar het zuiden van Europa. Om al rondtrekkend op verschillende locaties nieuwe muziek op te nemen. Julie is ook vocal coach en kreeg tijdens de corona pandemie wereldbekendheid met haar gedurfde project 'Krijsen aan Zee'. De internationale pers kwam met reporters en filmploegen naar Den Haag om van haar krijs sessies aan zee, samen met het toegestroomde en deelnemende publiek, nieuwsitems te maken. 


Julie is een eigenzinnige en levenslustige dame. Deze dag staat in het teken van Keltische tradities en Midwinter viering. Julie vertelt over haar Schotse roots, haar reiservaringen en natuurlijk over haar muziek. Met Keltische liederen en vast ook een singalong! Daarbij zal een aantal van haar meest mooie eigen nummers niet ontbreken.


Acteur Bart Vaessen vertelt een verhaal over de voormalige spoorlijn bij de Steenakker. Uit de tijd van stoomlocomotieven, spoorwachters en geesten. Bart is een rasverteller.


Het belooft een inspirerende midwinter viering te worden, op deze zondag voor kerst.


Na afloop brandt de houtkachel, is er een sfeervolle nazit met huisgemaakte soep. En kijk ook buiten en bij de stookplaats wat in de ketel zit (...).


Ticket € 22,50 inclusief kop koffie of thee bij de ontvangst, lekkernij en verhaal. Aanvang 15.00 uur. Parkeren en gaderobe is gratis


Re-connect, Be-inspired

Bezinning en bezieling: jezelf verkennen, verbinden, helen en geinspireerd raken door kunst, cultuur, literatuur, muziek en religie.

Jezelf verkennen, verbinden, helen en geïnspireerd raken door kunst, cultuur, literatuur, muziek en religie.


Met 's morgens een Runes-Soundhealing meditatie door Annelies Theelen en 's middags een wisselend inspiratie programma.

Datum

17  zondag 17 december 2023 om 15.30 uur

Website en social links

www.desteenakker.nl

Adres

Huistheater De Steenakker

Steenakkerstraat 5

5443 NK Haps