Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Cultuur aan de Maas

Op zondag 26 augustus 2018 organiseert stichting Cultureel Hart Cuijk het festival 'Cultuur aan de Maas'.


Tijdens deze 15de editie van “Cultuur aan de Maas, Kleurrijk” komt er in verband met dit 3de lustrum een speciaal optreden van een 8 a 10 tal Living Statues (Levende Standbeelden ) over het gehele festival terrein in de straten binnen het centrum in Cuijk vanaf 13.00 tot 17.00 uur. Voor de jeugdige bezoekers wordt er daarnaast een Circus Variëté georganiseerd op het voorterrein van de tuin der Oblaten aan de Grotestraat, hier kan de jeugd een aantal circus acts aanschouwen en is er een workshop waar deze acts ook geleerd en beoefend kunnen worden door de jeugd.


Bij de Schouwburg komt een workshop waar de jeugd geleerd wordt om zelf als “Levend Standbeeld” (Living Statue) op te treden. Zij zullen worden begeleid en gekleed door een 3-tal professionals op het gebied van Living Statues .


Muzikale optredens in de foyer, demonstraties en workshops (o.v.) door de dans- en muziekexperts van Kizomba Temptation (salsa, hiphop, latin) in het SchouwCafé, een informatiestand en een hapje en drankje op ons terras buiten… kortom: de schouwburg bruist op 26 augustus, onze deuren staan open en wij leggen de rode loper uit!


Bij een feest hoort een traktatie. In en rondom de schouwburg delen we tientjeskaarten uit, goed voor een korting van maar liefst 10 euro op de aankoop van toegangskaarten. Alleen te bemachtigen en te verzilveren op 26 augustus tussen 14 en 17 uur. Kom gerust langs en sla je slag!

Datum

26  zondag 26 augustus 2018 om 13.00 uur

Website en social links

www.cultureelhartcuijk.nl

Adres

Cultuur aan de Maas

Grotestraat 62

5431 DL Cuijk