Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

‘Triathlon Cuijk wordt nog beter en nog gezelliger’

Triathlon Cuijk een goed sportevenement waarmee de regio Cuijk verder op de sportkaart van Nederland gezet wordt.


Triathlon is één van de snelst groeiende sporten van Nederland en de Triathlon Cuijk lift mee met dit succes. Dat bleek wel vorig jaar, toen maar liefst 550 sporters hebben meegedaan aan dit prachtige

evenement. Ook van buiten de regio was en is er veel belangstelling voor de Triathlon. Voor dit jaar zijn er nog meer mooie plannen gemaakt: het wordt nog beter én nog gezelliger. Met extra veel aandacht voor de jeugd.


Verbinding

Er zijn ontzettend veel vrijwilligers en ingehuurde krachten, die onder meer de veiligheid tijdens de zwemtocht begeleiden. Bijna honderd meisjes, jongens, mannen en vrouwen helpen op de wedstrijddag en de dagen ervoor mee om de Triathlon te laten slagen. Zowel voor de sporters als voor de mensen langs de kant. De Triathlon Cuijk kan rekenen op ondersteuning vanuit de HAN Nijmegen, die het project voor de jeugd heeft omarmd. Leerlingen van het Kadinsky College zijn de gehele dag aanwezig om de organisatie verder te ondersteunen.


Aantrekkingskracht

Er zijn meerdere afstanden waaraan deelgenomen kan worden (zie website). Start en finish zijn bij de Heeswijkse Plas in Cuijk. Er zal op zondag 24 juni opnieuw een speciaal start/finishpark komen dat ook genoeg te bieden heeft voor toeschouwers en dagjesrecreanten. Al bij de eerste editie bleek immers dat de Triathlon Cuijk een enorme aantrekkingskracht heeft op het publiek. Het park kent daarom ook voldoende faciliteiten voor het publiek, met food- en drinkstands en uiteraard is er muziek.



Datum

24  zondag 24 juni 2018 om 10.00 uur

Website en social links

triathloncuijk.nl

Adres

Triathlon Cuijk

Heeswijkse Plas

5431 BE Cuijk