Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Black sheep can fly - A seat at the table

De succesvolle theatervoorstelling A Seat at the Table gaat opnieuw de theaters in! Met nieuwe cast, bestaande uit theatermaker Saman Amini, actrice Quiah Shilue en acteurs Alwin Pulinckx en Anton de Bies.


De actuele voorstelling is een ontroerend, confronterend en humoristisch portret over racisme in ons land. Na een succesvolle tour vol uitverkochte zalen nu terug in de theaters. De voorstelling is gebaseerd op eigen ervaringen met racisme. Ervaringen die soms zo absurd zijn, dat het lachwekkend is. Het sluipende en vaak onbewuste racisme, goedbedoeld of niet, zorgt ervoor dat er continu onderscheid wordt gemaakt op basis van uiterlijk en dat er keer op keer op keer wordt benadrukt dat je anders bent.


Theatermakers Saman Amini en Nima Mohaghegh maakten A Seat at the Table samen met acteurs en mede-makers Werner Kolf, Yannick Jozefzoon, Ward Kerremans en Arie de Mol. In 2022 wordt Saman Amini op het toneel vergezeld door een nieuwe cast, bestaande uit actrice Quiah Shilue en acteurs Alwin Pulinckx en Anton de Bies.

Datum

26  zaterdag 26 maart 2022 om 20.15 uur

Website en social links

www.deweijer.nl

Adres

De Weijer

De Raetsingel 1

5831 KC Boxmeer