Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Meadow Festival Rijkevoort

Meadow is een driedaags muziekfestival dat het afgelopen jaar zo’n 2400 bezoekers heeft getrokken. Het festival start op vrijdag, voor bezoekers vanaf 16 jaar. Zaterdagavond zijn bezoekers vanaf 18 jaar welkom. De Meadow-zondag is voor alle leeftijden gratis toegankelijk. Op deze festivaldag treden er onder andere (cover)bands op en zijn er vrijblijvende activiteiten en voorzieningen voor iedereen (afgelopen 

edities was er o.a. een springkussen, zandbak, schminkhoek en ijscokar aanwezig).


Het aantal festivals in de regio is de afgelopen jaren enorm toegenomen. Om ons te onderscheiden in deze wildgroei aan evenementen, proberen we de Meadow-festivalbeleving elk jaar naar een hoger niveau te tillen. Ons  doel is om een bijzondere ervaring voor de bezoeker te realiseren. Sfeer staat om die reden hoog in het vaandel. Mensen moeten over het festival napraten, in de meest positieve zin van het woord.


Om élke bezoeker een gezellige avond te bezorgen, gaan we niet uit van één muziekstijl, maar proberen we met een grote variëteit in artiesten zoveel mogelijk doelgroepen te bereiken. Denk hierbij aan freestyle, house, hardstyle, feestmuziek en coverbands. Het decor en de opluistering van het festivalterrein worden gekoppeld aan een thema, dat elk jaar verandert. Het thema dit jaar: Factory of Fun. Dat betekent drie dagen hard werken op de dansvloer! Kom je ook?

Momenten

14  vrijdag 14 juni 2019 om 20.00 uur
15  zaterdag 15 juni 2019 om 20.00 uur
16  zondag 16 juni 2019 om 14.00 uur

Website en social links

www.meadow-events.nl

Adres

Meadow

Sprongseweg 4

5447 PK Rijkevoort