Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Op de Tôffel 2018

Op zaterdag 23 juni is het Vrijthof in Vierlingsbeek wederom het decor voor Op De Tôffel. Een vertrouwd decor op een nieuwe dag want na een kwart eeuw verhuist dit unieke festival van de zondag naar de zaterdag. Voor de 26e keer dus weer een mooie dag vol fijne popmuziek van vandaag de dag, straattheater en gezelligheid. En dit alles is ook dit jaar weer helemaal gratis toegankelijk.


Line-up

Op De Tôffel 2018 wordt om 15.00 uur afgetrapt door FREEB, de overtuigende winnaar van bandwedstrijd Op Ut Tuffelke. Deze drie jonge honden uit Wanroij barsten van de energie en zorgen voor één lange adrenalinerush van hardcore, grunge, trash en hiphop. Zo opwindend als FREEB zie je ze niet vaak! 

Verder zien we Wulf, Afterpartees, The Brahms, Clean Pete, Leafs, Traudes, EUT, Iguana Death Cult, MOOON, Dakota, Charlie & The Lesbians, Tape Toy, Bertolf, Wouter Planteijdt’s Bullhorn, VanWyck,Christof van der Ven Laura Sjin, BJ Baartmans en Kay Maas.


Even bijkomen van de stortvloed aan muziek? Ook dit jaar is er tijdens Op De Tôffel weer straattheater. Twee acts komen het Vrijthof onveilig maken en zorgen ervoor dat er tijdens ODT18 ook nog gelachen kan worden: Het Afgezaagd Verhaal (allesbehalve afgezaagd) en Geurrestaurant Gebakken Lucht (eet je neus leeg in dit vijfsterrenetalblissement). Zoek ze op of kom ze tegen en laat je verrassen.


Festivalmarkt

Naast alle muziek en theater is er ook een uitgebreide festivalmarkt met diverse etenswaren en snuisterijen. Nieuw dit jaar is een terras waar een aantal speciaalbieren wordt aangeboden. De presentatie van Op De Tôffel is in handen van Denvis, artistiek duizendpoot. Het is voor de bezoekers verboden om eigen drank mee naar het festivalterrein te nemen. Op De Tôffel is een gratis toegankelijk festival en wil dat graag blijven. Inkomsten uit de horeca zijn voor de organisatie dan ook onmisbaar.


Bereikbaarheid

Vierlingsbeek is bereikbaar per trein. Het station ligt op vijftien minuten loopafstand van het festivalterrein. Het pontveer Vierlingsbeek - Bergen vaart tot 01.30 uur. Alle informatie over Op De Tôffel 2018 is te vinden op www.opdetoffel.nl en in de Op De Tôffel-app. Deze app is beschikbaar voor Android en iPhone en gratis te downloaden.

Datum

23  zaterdag 23 juni 2018 om 10.00 uur

Website en social links

www.opdetoffel.nl

Adres

Op de Tôffel

Vrijthof

5820 AA Vierlingsbeek