Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Ons Plattelandsrondje op 20 mei

Verrassende bedrijven in Land van Cuijk openen de deuren Gastvrijheid met een grote G ervaren? Dan moet je op Eerste Pinksterdag, 20 mei van 10.00 tot 18.00 uur in het Land van Cuijk zijn. Een groot aantal plattelandsbedrijven opent dan de deuren voor het publiek. Ontdek de grote diversiteit aan bedrijven - die een bijzondere beleving aanbieden - in de gratis verkrijgbare gids van het Verrassende PlatteLand van Cuijk.


Belevenissen

Kijk de koeien in de ogen, aai de lammetjes, knuffel de biggetjes, bewonder de paarden of zoek mee naar bijzondere dieren. Struin door de moestuin, boomgaard, wijngaard of langs de visvijver. Volg het Kabouterpad of wandel mee door De Vilt. Vaar op de Kraaijenbergse plassen of leef je uit tijdens een kookworkshop. Snuffel in een beeldentuin, bewonder schilderijen of geniet van livemuziek. En vergeet niet te proeven van al die lekkere streeklekkernijen.

Op www.onsplattelandsrondje.nl ontdek je alles over de deelnemende bedrijven en activiteiten.


Routes

Op basis van het fietsknooppunten-netwerk zijn er vier verschillende routes uitgestippeld, die langs de verschillende bedrijven gaan. De lengte van deze tochten varieert tussen 33 en 55 kilometer. De routes tellen verschillende lussen, zodat ze eenvoudig in te korten zijn. Daarnaast beschikken alle deelnemende bedrijven over

parkeergelegenheid, zodat je ook per auto de verschillende bedrijven in het Land van Cuijk kunt bezoeken.


Gratis

De activiteiten in het kader van Ons Plattelandsrondje zijn opgenomen in de gids van het Verrassende PlatteLand van Cuijk. Deze is te downloaden via de site.

Datum

20  zondag 20 mei 2018 om 10.00 uur

Website en social links

www.onsplattelandsrondje.nl

Adres

Verrassende PlatteLand van Cuijk

Land van Cuijk

5831 JJ Boxmeer