string(29) "cv-programma-herberg-thijssen" CV programma Herberg Thijssen

Deel dit evenement

‹ Terug naar agenda-overzicht

CV programma Herberg Thijssen

maandag 8 februari 2016 10:00

Dit evenement is reeds geweest!
Bekijk de actuele agenda voor aankomende activiteiten.


Bij Herberg Thijssen aan de Spoorstraat 5 te Vierlingsbeek. 

Herberg Thijssen; Dé carnavalstempel van Vierlingsbeek en Groeningen!

Tijdens de carnavalsdagen is ons café dagelijks geopend vanaf 12.00 uur. Het is deze carnaval voor de eerste keer dat u bij ons niet alleen terecht kunt voor uw drankjes maar ook om de inwendige mens te versterken. Dit kan in onze Cafetaria ’t Zwaantje welke op zaterdag 6 februari haar deuren voor u opent. Kijk voor de actuele openingstijden op onze Facebook-paginas of op www.cafetariatzwaantje.nl.

Maandag 8 Februari.

Om 10.00 uur ’s morgens starten we deze carnavalsmaandag met het alom bekende Abraham en Sarabal, georganiseerd door onze Wim en Stefan i.s.m. carnavalsvereniging De Keieschieters. Diegene die vorig jaar aanwezig waren hebben kunnen beamen dat het een echte doldwaze boel was. Wim en Stefan staan ook dit jaar weer gerand voor een nieuw spectaculaire show waarbij de tranen in de ogen schieten. Hierna gaan we met zijn allen onder het genot van geweldige carnavalsmuziek en natuurlijk een gerstenatje de optocht bekijken. Na de optocht gaan we binnen verder met feest vieren.

’s Avonds vanaf 20.00 uur komt onze prins met zijn gevolg aanschuiven om de Herberg Thijssen sfeer mee te proeven. Als kers op de taart van deze dag zullen Bjorn en Mieke uit Venray live op deze avond optreden. Het zal ook deze dag nog lang onrustig zijn in Herberg Thijssen.

http://herbergthijssen.nl/