string(4) "test" Cuijkse Kinderbeurs

Deel dit evenement

‹ Terug naar agenda-overzicht

Cuijkse Kinderbeurs

zondag 28 februari 2016 10:00

Dit evenement is reeds geweest!
Bekijk de actuele agenda voor aankomende activiteiten.


In wijkaccomodatie De Nielt aan de Lavendel 250 te Cuijk. 

Telkens weer blijkt dat duur speelgoed, baby- en kinderkleding maar een korte tijd gebruikt en gedragen wordt. De materialen zijn dan nog in zeer goede staat en kunnen makkelijk nog een ronde mee bij andere kinderen en gezinnen. Het is zeker de moeite waard om te komen kijken op de Cuijkse Kinderbeurs voor leuk, goedkoop, kwalitatief goed speelgoed, baby- en kinderkleding.
Tijdens deze Cuijkse Kinderbeurs is er een ruim aanbod van baby- en kinderkleding, speelgoed en kinderartikelen. Denk hierbij aan babykleding maat 50 t/m 80, kinderkleding maat 86 t/m 140, fietsjes, eetstoeltjes, autostoeltjes, badjes, wandelwagens, puzzels, boekjes, Lego, Duplo, Fisher Price etc.

Meld je aan voor een tafel om te verkopen of kom gezellig kijken en vindt mooie 2e hands koopjes. Dit geldt niet alleen voor (aanstaande) ouders, maar ook zeker voor opa’s en oma’s, gastouders, peuterspeelzalen etc.

Deze Cuijkse Kinderbeurs vindt plaats op zondag 28 februari 2016 van 10.00 – 13.00 uur in wijkaccommodatie De Nielt, Lavendel 250 in Cuijk. Entree €1,- en kinderen t/m 12 jaar gratis.

Meer informatie en aanmelding voor de Cuijkse Kinderbeurs: www.cuijksekinderbeurs.nl, www.facebook.com/CuijkseKinderbeurs/