string(34) "art-home-living-in-winterse-sferen" Art Home & Living in winterse sferen

Deel dit evenement

‹ Terug naar agenda-overzicht

Art Home & Living in winterse sferen

woensdag 28 november 9764 11:00

Dit evenement is reeds geweest!
Bekijk de actuele agenda voor aankomende activiteiten.


Aan de Heijenseweg 61 te Gennep.

Op weg naar de feestmaand december zijn de Art, Home and Living LIVE dagen op 28 en 29 november aan de Heijenseweg 61 in Gennep geheel in winterse sferen. Twee dagen aandacht voor kunst, woon- en kleurinspiratie, Annie Sloan krijtverf en andere hebbedingen.

Bij een knisperend vuurtje zal Sandra Wagelmans van Sandmate als bijzondere gast haar handgemaakte mode-en woonaccessoires presenteren. De korte dagen op weg naar oud & nieuw; dé tijd om op een regenachtige dag lekker aan de slag te gaan om je huis nog net wat gezelliger te maken voor de feestdagen.
Yvon van Bergen, eigenaresse van webwinkel, het inspiratiehuis en huiskamergalerie Art, Home and Living en speciale gast Sandra Wagelmans 'gaan' letterlijk van oud naar nieuw. Yvon met de Annie Sloan verfproducten, waarmee ze zonder gronden en schuren van ieder meubelstuk een pronkstuk maakt. En met de nieuwe speciale muurverf worden muren in 1x van een andere kleur voorzien. Nog afwasbaar ook! Met olieverf creëert ze levensechte portretten op doek. Een aantal nieuwe werken zijn te bewonderen. Een oude spijkerbroek, afgedankte trui of leren meubelstuk, Sandra gaat van oud naar nieuw met gebruikte materialen. Ze tovert er mooie mode- en woonaccessoires van. Stuk voor stuk unieke, handgemaakte producten, waarbij de kracht van het recyclen centraal staat. Dat is Sandmate!

Met een kruidige glühwijn, producten als vachten en huiden, Madam Stolz woonaccessoires, lichtjes en vuurkorven kom je al helemaal in de sferen van de gezellige decembermaand. Je bent van harte welkom beiden dagen van 11.00 tot 17.00 uur.

www.arthomeandliving.nl