string(4) "test" Lampionnenoptocht tijdens Winterbeleving in Mill

Deel dit evenement

‹ Terug naar agenda-overzicht

Lampionnenoptocht tijdens Winterbeleving in Mill

vrijdag 11 december 2015 18:30

Dit evenement is reeds geweest!
Bekijk de actuele agenda voor aankomende activiteiten.


Start is om 18.30 uur bij de kerk in Mill. 

Op vrijdag 11 december staat in het centrum van Mill de Winterbeleving op het programma. De organisatie hiervan is in handen van Ontdek Mill en het Ondernemers Collectief Mill. Van 17.00 uur tot 23.00 uur zijn er tal van houtensfeerkramen in het centrum te vinden met handelswaar wat past bij de feestmaand. Maar ook is er her en der muziek, zijn (bijna) alle winkels in het centrum geopend en zijn er leuke activiteiten voor kinderen. 

Lampionnenoptocht
Maar ook is er een lampionnenoptocht voor kinderen en hun ouders/begeleiders. De organisatie hiervan is in handen van Kinderdagverblijf de Kei uit Mill, maar uiteraard zijn alle kinderen van harte welkom om mee te lopen. Voor de muzikale begeleiding van deze Lampionnenoptocht zorgen Munne Maot en Ik, Jos Driessen en Peter Roijendijk. Tevoren aanmelden om mee te lopen is niet nodig. De Lampionnenoptocht start vrijdag 11 december om 18.30 uur bij de kerk in Mill. Begin dus tijdig aan het knutselen (of kopen) van je eigen lampion en loop mee!

Meer weten over deze en alle andere activiteiten van Ontdek Mill en het Ondernemers Collectief Mill? Zie www.ontdekmill.nl of www.ocmill.nl en like ook hun Facebookpagina’s.