string(4) "test" Speciaal bier proeverij

Deel dit evenement

‹ Terug naar agenda-overzicht

Speciaal bier proeverij

vrijdag 11 december 2015 20:00

Dit evenement is reeds geweest!
Bekijk de actuele agenda voor aankomende activiteiten.


Bij Herberg Thijssen, Spoorstraat 5 in Vierlingsbeek 

Speciaal bier Proeverij, met div. hapjes.

Op vrijdagavond 11 december om 20.30 uur vindt er in Herberg Thijssen een Speciaal bier Proeverij plaats met als titel ‘Het verhaal van Het Anker’. Naast het proeven van verschillende speciaal bieren zullen er tijdens het proeven diverse hapjes worden geserveerd passende bij de bieren.

‘Het verhaal van Het Anker’.
Het Anker is een bierbrouwerij uit het Belgische Mechelen waar al sinds 1471 bier wordt gebrouwen. Dit vond plaats op het begijnhof van de stad, onder dit begijnhof bevonden zich het “Krankenhuis” en de Abdij van Hemiksem. Sinds 1872 wordt er onder toeziend oog van de Familie Van Breedam naast bier ook nog een Single Malt Whisky gestookt. Het bekendste merk bier wat brouwerij Het Anker brouwt is De Gouden Carolus Classic maar daar naast hebben ze nog 9 verschillende bieren.

Wil jij het gehele verhaal horen, beleven en er mee van genieten kom dan 11 december om 20.30 uur naar Herberg Thijssen, alwaar Rico van Mourik u meeneemt naar vervlogen tijden van weleer.

P.s. daar er voor deze avond maar een beperkt aantal personen deel kunnen nemen aan deze proeverij is reserveren gewenst.
Kosten voor deelname bedragen € 18,50 .
Reserveren kan via onze site www.herbergthijssen.nl

Website
www.herbergthijssen.nl 

11/12/2015
Van 20.00 uur tot 24.00 uur
Herberg Thijssen