string(4) "test" VanVelzen  & The Hibby GBs

Deel dit evenement

‹ Terug naar agenda-overzicht

VanVelzenĀ  & The Hibby GBs

woensdag 24 februari 2016 20:15

Dit evenement is reeds geweest!
Bekijk de actuele agenda voor aankomende activiteiten.


Call It Luck; Een swingende theatershow

Bij zijn bezoek aan Afrika werd VanVelzen uitgedaagd om zijn eigen muziek te spelen met lokale muzikanten. Hij ontmoette drie Keniaanse zangeressen die hem inspireerden tot het schrijven van het album 'Call It Luck'.
De aanstekelijke energie van de prachtige zangeressen, hun samenzang en de manier waarop ze bewogen werkte verslavend: 'Ik wilde niets liever dan bij hen in de buurt blijven.'
Het lijkt een groot contrast, drie beeldschone donkere dames uit Kenia en vier stoere blanke jongens uit de polder, maar als ze samen muziek maken vallen alle grenzen weg.
 
'Call It Luck' combineert het VanVelzen-repertoire met Keniaanse souplesse. Van kleine, ontroerende liedjes tot grote strijdliederen met veel vocaal vuurwerk.
Samen met de zangeressen en zijn band trakteert Roel van Velzen u op een voorstelling waar de energie vanaf spat. Deze swingende theatershow stuurt je positief geladen weer naar huis.

Over VanVelzen
Roel van Velzen staat bekend om zijn songs ('Baby Get Higher', 'Burn', 'When Summer Ends', Love Song' en recent 'Call It Luck' en 'Phoenix'), zijn live reputatie, maar ook om zijn creatieve vondsten. Zijn publiek is altijd onderdeel van zijn show.
Naast een begenadigd muzikant (hij ontving een Gouden Harp) is hij een theatermaker in hart en nieren.  

Over The Hibby GB's
Jaya, Neema en Diana zijn stuk voor stuk zeer geliefde sterren in Kenia. Wie ze ziet bewegen kan nauwelijks stilzitten en bij horen van hun stemmen waan je je diep in Afrika.


Schouwburg Cuijk

Wo 24 februari, 20.15 uur
€ 25,- (incl. pauzeconsumptie en garderobe)
www.vanvelzenmusic.com