string(32) "tonpraters-lekker-lache-in-cuijk" Tonpraters: Lekker Lache in Cuijk

Deel dit evenement

‹ Terug naar agenda-overzicht

Tonpraters: Lekker Lache in Cuijk

zaterdag 31 oktober 2015 19:30

Dit evenement is reeds geweest!
Bekijk de actuele agenda voor aankomende activiteiten.


 In zaal Verhoeven, Stationsstraat 33 te Cuijk.

Kaartverkoop ‘Lekker Lache’ weer gestart!
De allerbeste Tonpraters weer op het Cuijks toneel

Zaterdag 31 oktober wordt het weer heerlijk lachen in Zaal Verhoeven. De allerbeste tonpraters zullen weer op het Cuijks podium verschijnen. Hans Verhoeven pakt weer eens flink uit met vele nieuwe gezichten. Ook mogen oude bekende natuurlijk niet op deze avond ontbreken. Terug na een lange tijd op het Cuijkse podium is Andy Marcelissen (foto).
Andy werd landelijk ontdekt door Kluun en deze nam hem mee naar Lowlands en Mystery Land. In het Nightwriters cafe stond hij ineens tussen Saskia Noort, Herman Koch, Susan Smit en Nico Dijkshoorn. Maarten Spanjer stimuleerde hem een gedichten bundel uit te brengen en momenteel liggen er al twee bundels in de winkels: Een 10 Voor Spelling en Van Alles En Nog Niks. Vanaf februari staat Andy weer in de theaters met zijn voorstelling ‘Verstand Op Nul’.
Een vaste waarde op het programma mogen Berry Knapen en Rob Scheepers genoemd worden. Berry is één van de absolute toppers van de avond. Recordhouder met 6 titels van Brabantse kampioen, en winnaar van vele, bijna alle andere prijzen. Na zijn buuts ‘d’n ouwe van Deurse’, ‘Prins Willem Alexander’ en de konijnenfokker vroeg iedereen zich af op hij dat niveau kon evenaren. Met zijn nieuwe act als ‘Ambtenaar van de burgelijke stand’ overtrof hij zichzelf. We zijn benieuwd waar hij dit jaar weer mee komt. Rob moet het vooral hebben van zijn enthousiasme en energieke overtuigende manier van brengen. Vaak speelt hij in op situaties in de zaal en improviseert hij meesterlijk waarbij niemand bespaard blijft. Vooral bekend van creaties als o.a. Jimmy Calypso de kermisexploitant, Tattoo Tonnie en de filmacteur Broes Willems.
Nieuw op het Cuijks podium is Boy Jansen uit Budel. Op jonge leeftijd profileerde hij zich tijdens de zittingsavonden als humorist pur sang. In juni stond Boy samen met Berry Knapen en Sem van de Borne op de planken van een reeks theaters met hun voorstelling ‘Verrèkes Lache’. Bekende alter ego’s van Boy zijn Beatrix, Roderick of Wil Krikke.

Kijk voor het hele programma op: www.zaalverhoevencuijk.nl
Kaarten zijn in de voorverkoop bij De Geluksspecialist in Cuijk aan de Korte Molenstraat 20, Ook bij Snackbar ’t Smulhuukske in Oeffelt aan de dopsstraat 4A worden weer kaarten verkocht.
Voor groepen van minimaal 8 personen kunt u kaarten en plaatsen reserveren via info@zaalverhoevencuijk.nl

Website
www.zaalverhoevencuijk.nl/lekkerlache.html 

Lekker Lache in Cuijk
31/10/2015
Van 19.30 uur tot 01.00 uur
Cuijk, zaal Verhoeven, Stationsstraat 33