string(4) "test" Opinie Café Met Andere Woorden

Deel dit evenement

‹ Terug naar agenda-overzicht

Opinie Café Met Andere Woorden

donderdag 8 oktober 2015 19:30

Dit evenement is reeds geweest!
Bekijk de actuele agenda voor aankomende activiteiten.


In de Schouwburg van Cuijk.

Opiniecafé Met Andere woorden 8 oktober terug in de Schouwburg
Op donderdag 8 oktober vindt de tiende editie van het Opiniecafé Met Andere Woorden plaats. Locatie is de vernieuwde schouwburg van Cuijk.

“Ontwerp Herinrichtingsplan Centrum Cuijk”, gepresenteerd door Ruud Dubbeld van MTD Landschapsarchitecten in samenwerking met de gemeente Cuijk. Vooraf zal er een toelichting op het parkeerbeleid worden gegeven. Uiteraard is er gelegenheid tot interactie door het publiek met de sprekers.
Andere interessante gasten zijn Peter Evers, theatermaker en bekend van toneel en musicals in de rubriek Gesproken Column Oud-militair Henny Radt, bekend van de rivierkazemat in Katwijk, neemt plaats in de stoel bij ’t item “Focus Op”. Voor Jong Talent hebben we het oog laten vallen op twee geweldige zangeressen uit de gemeente Cuijk, Iris van der Ham en Emma Loeffen. Natuurlijk is het openingslied van muziekgroep Enchanté, gezongen door Ingrid Heijl. Het Opiniecafé wordt aan elkaar gepraat door gastpresentator Michiel van Veen, Tweede Kamerlid voor de VVD. Tijdens de interviews mag u mee praten of vragen te stellen of opmerkingen maken.

Opiniecafé Met Andere Woorden, donderdag 8 oktober in de schouwburg Cuijk let op aanvang (vroeger dan normaal) 19.30 uur, maar u mag komen en gaan wanneer u wilt, entree gratis.

Website
https://www.facebook.com/OpinieCafe

08/10/2015
Van 19.30 uur uur tot 22.30 uur
Schouwburg Cuijk