string(4) "test" Expositie: Annie v.d. Ven-Druiven en Karin Janssen-Deriet

Deel dit evenement

‹ Terug naar agenda-overzicht

Expositie: Annie v.d. Ven-Druiven en Karin Janssen-Deriet

vrijdag 17 oktober 9541 11:00

Dit evenement is reeds geweest!
Bekijk de actuele agenda voor aankomende activiteiten.


In Ontmoetingspunt ’t Helder aan de Helderseweg 31 te Overloon.

Op 17 en 18 oktober vindt in Ontmoetingspunt ’t Helder een expositie plaats door Annie v.d. Ven-Druiven en Karin Janssen-Deriet, beiden woonachtig in Oostrum.

Annie v.d. Ven - Druiven woont in Oostrum.
Zolang zij zich kan herinneren is zij bezig met tekenen en schilderen.
Na de vrije academie en diverse workshops is zij in 2008 aan een zevenjarige opleiding Schilderen begonnen aan de Academie voor schone Kunsten in Arendonk te België. In juni van dit jaar behaalde zij haar diploma.
Het ‘bezig’ kunnen zijn met kunst is voor haar een groot stuk persoonlijk geluk. Haar atelier is in Venray.
Het thema “Kinderen en kleinkinderen” loopt als een rode draad, letterlijk en figuurlijk, als inspiratie door haar leven.
Ze houdt van afwisseling in haar werk wat betreft materiaalgebruik en onderwerp. Zoals in een landschap, waar zoveel kleuren en vormen te ontdekken zijn, evenals in een stilleven, model of portret.
Bent u geïnteresseerd? Kijk dan ook eens op www.anniedruiven.exto.nl.

Karin Janssen-Deriet woont in Oostrum. Jaren geleden is zij begonnen met schilderen, iets wat haar enorm inspireert en voldoening geeft. Haar inspiratie haalt zij vooral uit haar naaste omgeving.
Ongeveer tien jaar geleden is zij begonnen met keramieken. Hier zit voor haar een andere uitdaging in. Zij merkte dat niet alles uitvoerbaar is met klei maar wil toch de uitdaging aangaan. Bij de keramiek ligt haar uitdaging in het maken van losse onderdelen en deze samen te laten smelten tot één geheel.
Tijdens deze expositie exposeert Karin alleen haar keramiekwerken. Kijk gerust eens op haar website www.karinjanssen.exto.nl.

Ontmoetingspunt ’t Helder is gelegen aan de Helderseweg 31, 5825CE te Overloon. De expositie is beide dagen geopend van 11.00 tot 18.00 uur. De toegang is gratis.
Voor meer informatie kijkt u ook op www.helder-overloon.com