string(4) "test" Daags na de Tour Boxmeer

Deel dit evenement

‹ Terug naar agenda-overzicht

Daags na de Tour Boxmeer

maandag 25 juli 2016 13:00

Dit evenement is reeds geweest!
Bekijk de actuele agenda voor aankomende activiteiten.


De dag na de finish van de Tour de France in Parijs is Boxmeer al sinds 1978 het walhalla voor iedereen die wielrennen en andere sporten zoals skeeleren een warm hart toedraagt. De entree is gratis!

Al ruim veertig jaar is Boxmeer, Daags na de Tour, The place to be voor wielrenliefhebbers en iedereen die van een feestje houdt.
De échte glorietijd begon 35 jaar geleden toen de organisatie op het idee kwam om de Ronde direct na de Tour te organiseren. Het ijzer smeden wanneer het heet is, dat bleek te werken!

Uniek dus, want hierdoor is deze Boxmeerse koers de eerste kans na de Tour om jouw helden in levende lijve te zien! Een ware trekpleister waar de organisatie constant een sterk deelnemersveld aan de start weet te krijgen.

Dus zet vast in je agenda maandag 25 juli 2016! Deze dag wordt door de Boxmeerse horeca omarmd en ook zij proberen elk jaar weer zichzelf te overtreffen met de gezelligste zangers, leukste live bands en de beste DJ's. Ook hier geldt dat voor iedereen wel wat aanwezig is in Boxmeer om een geweldige dag en idem avond te beleven. Voor de entree hoef je het niet te laten want de entree is gratis!

Er zit nog veel in de creatieve koker van de organisatie en daarom raden wij aan regelmatig op de site te kijken en de Social Media bij te houden. Zou kun jij je als wielrenner uiteraard ook weer opgeven, zelfs dames zijn welkom dit jaar in Boxmeer op hun stalen ros!

Kijk voor meer informatie op:
www.daagsnadetour.nl
www.facebook.com/daagsnadetour
https://twitter.com/DaagsnadeTour

Foto: Peter van Rooij