string(4) "test" Blaaskapellenfestival

Deel dit evenement

‹ Terug naar agenda-overzicht

Blaaskapellenfestival

zaterdag 10 oktober 2015 19:30

Dit evenement is reeds geweest!
Bekijk de actuele agenda voor aankomende activiteiten.


Bij 't Wapen van Wanroij te Wanroij.

Alweer voor de twintigste keer organiseert blaaskapel de Bergen Echo’s haar alom bekende blaaskapellenfestival.
De Bergen Echo's treden regelmatig met veel succes op tijdens diverse kapellen-festivals en andere evenementen, in binnen- en buitenland.
Zij laten graag zoveel mogelijk mensen genieten van hun prachtige muziek, dus ook weer op de tweede zaterdag van oktober. Onze rijke schare vaste bezoekers heeft het Bergen Echo’s festival op zaterdag 10 oktober a.s. vast al in hun agenda staan.

Als locatie voor dit festival is ook nu weer "t Wapen van Wanroij" uitgekozen. Ruimte, akoestiek, perfecte bediening, kortom alle ingrediënten, zijn daar aanwezig om wederom een perfecte ambiance te creëren voor dit kapellenfestival.
Uiteraard zal niet alleen onze eigen kapel te horen zijn. De Bergen Echo's hebben wederom getracht de beste kapellen te contracteren, die hier in de regio te vinden zijn, om zo een non stop avondvullend programma aan te kunnen bieden, wat nog lang in het geheugen van de bezoekers zal blijven hangen.

De avond begint om 19.30 uur met een optreden van uiteraard de Bergen Echo’s zelf. Vervolgens zullen Blaskapelle Fresia uit Schaijk en de Zwarte Fanfare uit Aarle Rixtel ervoor zorgen dat u een topavond zult beleven.
Graag nodigen wij u uit om samen met ons te genieten van deze ongetwijfeld prachtige kapellenavond. Voor de kosten hoeft u het in elk geval niet te laten. Entree wordt er niet geheven en het drankje is ruimschoots betaalbaar.

Kom dus op zaterdagavond 10 oktober gezellig met z'n allen naar "t Wapen van Wanroij" om te genieten van een onvervalst stuk Volksmusik.
De zaal is open vanaf 19.00 uur.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Tiny Selten, tel 0485 - 452244

Namens "De Bergen Echo's" graag TOT ZIENS