string(22) "kunstzomer-sint-tunnis" KunstZomer Sint-Tunnis

Deel dit evenement

‹ Terug naar agenda-overzicht

KunstZomer Sint-Tunnis

zaterdag 15 augustus 2015 12:00

Dit evenement is reeds geweest!
Bekijk de actuele agenda voor aankomende activiteiten.


Deze kunst-expositie met hedendaagse kunst vindt plaats in het leegstaande gebouw Lepelstraat 10 in Sint Anthonis, plus achterliggende tuin.

Negen professionele, merendeels jonge, kunstenaars afkomstig uit alle windstreken van Nederland, exposeren tijdens de 5 weekenden van augustus in Sint Anthonis. Deze kunst-expositie met hedendaagse kunst vindt plaats in het leegstaande gebouw Lepelstraat 10 in Sint Anthonis, plus achterliggende tuin. Bezoekers zijn op deze zaterdagen en zondagen van 12.00-17.00 uur van harte welkom. Op elke openingsdag is er om 15.00 uur een extra activiteit.
De kunstenaars werken vanuit het thema: ‘In de leegte’. De lege ruimtes zijn een broeinest, waar dingen ontstaan en waarin onderzoek en experiment centraal staan.

Zie voor meer info en voor het programma de website www.kunstzomer-sinttunnis.nl. En volg de vorderingen op Facebook: kunstzomer sint-tunnis. Bovendien zijn de 9 kunstenaars thuis in hun atelier gefotografeerd door de fotografen Herman Peters en Kees de Bruijn. Daarvan is er op de doordeweekse dagen in augustus een foto-expositie in het gemeentehuis. Ter ondersteuning van beide exposities is een fraai boekje uitgegeven, te koop voor € 5,-.

Contact: José Haggenburg E-mail: havanha01@hetnet.nl Telefoon: 06 511 151 53

Website
www.kunstzomer-sinttunnis.nl

15/08/2015
Van 12 uur tot 17 uur
Lepelstraat 10, Sint Anthonis