string(26) "vierdaagse-concert-boxmeer" Vierdaagse Concert Boxmeer

Deel dit evenement

‹ Terug naar agenda-overzicht

Vierdaagse Concert Boxmeer

zondag 26 juli 2015 19:30

Dit evenement is reeds geweest!
Bekijk de actuele agenda voor aankomende activiteiten.


Spetterend concert van het Vierdaagse Orkest op het Raadhuisplein te Boxmeer. Entree € 5,00.

Vierdaagse Orkest op Raadhuisplein Boxmeer

BOXMEER – Het Vierdaagse Orkest  vult op zondag 26 juli het Raadhuisplein in Boxmeer met zijn muziek en zang. Een nieuwe locatie, want voorheen was het jaarlijkse optreden van het Vierdaagse Orkest, daags voor het wielercriterium, bij theater De Weijer. Het concert begint om 19.30 uur, de toegang kost 5 euro. Het concert in Boxmeer vormt de afsluiting van een reeks optredens van het Vierdaagse Orkest.  

Het Vierdaagse Orkest wordt gevormd door muzikanten uit voornamelijk het Land van Cuijk en het Rijk van Nijmegen. Het orkest treedt in 2015 aan met een nieuwe jong en getalenteerd combo en de zanggroep is vernieuwd en verjongd. Onder de algehele muzikale leiding van Bart van Zutven brengt het Vierdaagse Orkest een avondvullend programma met een mix aan muziekstijlen. Van serieuze werken tot vrolijke
meezingnummers, van harmoniemuziek op hoog niveau tot Zuid-Amerikaanse klanken. Voor de muzikanten een muzikale uitdaging, voor het publiek zo afwisselend, dat het weer van begin tot einde boeiend is. De acht man sterke vocal groep onder leiding van de van oorsprong Nijmeegse Stephanie van Werkhoven is gevormd na audities die begin dit jaar zijn gehouden. Dat was een groot succes en de zanggroep is versterkt met nieuw en jong zangtalent uit de regio.

Op zondag 19 juli speelt het Vierdaagse Orkest na een jaar afwezigheid weer in de Schouwburg Cuijk, die geheel is verbouwd en vernieuwd. Verder zijn er optredens in Wijchen (dinsdag 21 juli) en Cuijk (Kadeconcert donderdag 23 juli). Op vrijdag 24 juli speelt het orkest tijdens de doortocht van de wandelaars in Cuijk. Voor de tweede keer speelt het Vierdaagse Orkest dit jaar op zaterdag 25 juli in Openluchttheater de Goffert in Nijmegen. Op zondagavond 26 juli (19.30 uur) het afsluitende concert in Boxmeer, midden in het dorp. Het concert is aan de vooravond van het wielerevenement Daags na de Tour.

Voor meer informatie: www.vierdaagseorkest.nl en facebook.com/vierdaagseorkest