string(4) "test" Muziek: Jodymoon

Deel dit evenement

‹ Terug naar agenda-overzicht

Muziek: Jodymoon

zondag 22 mei 2016 16:00

Dit evenement is reeds geweest!
Bekijk de actuele agenda voor aankomende activiteiten.


Bij Huistheater de Steenakker, Steenakkerstraat 5 te Haps.

Jodymoon bestaat uit Johan Smeets en de uit Eindhoven afkomstige Digna Janssen. Zij zijn een singer-songwriter duo plus: ze leven en werken samen. Songs schrijven is voor hen een manier om zichzelf te ontdekken en te ontwikkelen, een authentiek duo met een organische flow.

Zangeres Digna Janssen en multi-instrumentalist Johan Smeets hebben inmiddels na 4 albums, met liedjes op de rand van pop, singer-songwriter, klassiek en folk, overtuigend bewezen dat ze blijvertjes zijn. Moeilijk in een hokje te plaatsen maar muziek die betoverend is! De recensies liegen er niet om.

Laat je meenemen in een unieke sound en liedjes die alles te maken hebben met persoonlijke verhalen, een warm thuis, vergeelde foto’s en simpele, diepe schoonheid. Met nieuwe songs op zak zal Jodymoon voor een afwisselende en intense zondagmiddag zorgen.

Jodymoon won de publieksprijs van de Grote Prijs van NL, gaf een reeks concerten in Canada, Duitsland en Italië en heeft in het diverse voorprogramma gespeeld van o.a. Joan Armatrading en Wende.

Kijk voor meer informatie op:
www.jodymoon.com
Na afloop sfeervolle nazit en seizoensoep.

Aanvang: 16.00 uur
Toegangsprijs: € 17,50

http://www.desteenakker.nl