string(4) "test" VierdaagseFeest Cuijk Marinierskapel

Deel dit evenement

‹ Terug naar agenda-overzicht

VierdaagseFeest Cuijk Marinierskapel

dinsdag 21 juli 2015 20:00

Dit evenement is reeds geweest!
Bekijk de actuele agenda voor aankomende activiteiten.


De 53 koppige marinierskapel der Koninklijke Marine treedt regelmatig op en is ook dit jaar weer te vinden tijdens de gezellige Vierdaagse Feesten in Cuijk. Op de Maaskade.

Concert Marinierskapel der Koninklijke Marine

20.00 - 00.00 uur

De Marinierskapel is de muzikale ambassadeur van de Koninklijke Marine. Het maakt niet uit of ze op het Rode Plein in Moskou, hartje Londen of in het Concertgebouw te Amsterdam spelen; de 53 mannen en vrouwen weten altijd een muzikaal feestje te bouwen met een programma passend bij de gelegenheid.

Dit professionele ensemble balanceert met gemak tussen de traditionele en waardige bijdragen voor het Koninklijk Huis en Defensie – zij speelt altijd het Wilhelmus bij aankomst van de Gouden Koets op Prinsjesdag - en de openbare attractieve showoptredens voor het grote publiek. Flexibel wordt omgeschakeld van een (inter)nationale taptoe of de Nationale Dodenherdenking op de Dam naar een spetterende begeleidingsband op Veteranendag, Wereldhavendagen en andere nautische evenementen als Sail Amsterdam of de Volvo Ocean Race. Keer op keer worden artiesten en publiek aangenaam verrast door de arrangementen, variëteit en vakmanschap van de solisten uit eigen gelederen.

Tijdens het concert in Cuijk pakt de Marinierskapel der Koninklijke Marine uit met een feestelijk showprogramma. Naast populaire medley 's en solisten uit eigen gelederen zal ook zangeres Sigrid Hof voor iedereen bekende songs zingen. Hierbij wordt het je haast onmogelijk gemaakt om stil te blijven zitten of staan. Het aanstekelijke enthousiasme van de musici en dirigent majoor Peter Kleine Schaars levert ongetwijfeld bij iedereen positieve energie en voldaan gevoel op.

Voor meer informatie: www.facebook.com/marinierskapel.
VierdaagsePodium | Maaskade