string(4) "test" Theetuin met Workshopinformatie

Deel dit evenement

‹ Terug naar agenda-overzicht

Theetuin met Workshopinformatie

zondag 5 juli 2015 11:00

Dit evenement is reeds geweest!
Bekijk de actuele agenda voor aankomende activiteiten.


Bij de Boergondische Tuijn Noordkant 17 te Sint Anthonis.

Theetuin met Workshopinformatie bij de Boergondische Tuijn op 5-7--2015

Op 5 juli worden er tussen 11.00 en 17.00 informatie gegeven over workshops die zijn te genieten bij de Boergondische Tuijn Noordkant 17 te St. Anthonis. Men kan kiezen uit diverse workshops;

- Creatieve workshops bestaan uit; bloemschikken, schilderen met acrylverf , vogelhuisjes timmeren, hartenwensschilderijtjes maken , moodboards maken, creatief wilgentenenvlechten, aquarelleren en houtbewerken.

- Tuin-gerelateerde workshops; hoe zet je een moestuin op en hoe leer je inmaken.

- Kookworkshops; het bereiden van een 3 gangendiner, tapas, quiches, kruidenolie en –azijn, diverse verse tapanades en pesto’s maken, met zoveel mogelijk verse biologische producten uit eigen Moe’stuijn en Boomgaerd.

Zo kunt u erachter komen welke workshop het beste bij uw vriendinnendag, familiedag, personeelsuitje of spontane aangelegenheid past. Tevens kan men een rondleiding krijgen met uitleg over het telen van diverse vergeten groenten en fruit en met het werken van de Kosmosagenda van Maria Thun. Na afloop wordt u getrakteerd op 1 kopje koffie of kruidenthee uit eigen tuin.

De Kosten voor de rondleiding zijn E 4.50 p.p. en kinderen gratis. Uiteraard zijn er weer lekkere taarten en quiches gebakken met verse producten uit de tuin. De informatie over de workshops zijn gratis. Iedereen is van harte welkom op deze dag .

Wilt u nu alvast meer informatie, surf dan naar www.deboergondischetuijn.nl

Website
www.deboergondischetuijn.nl

05/07/2015
Van 11 uur tot 17 uur
De Boergondische Tuijn Noordkant 17 5845 EX St. Anthonis