string(29) "quiz-en-ondernemersprijs-2015" Quiz en ondernemersprijs 2015

Deel dit evenement

‹ Terug naar agenda-overzicht

Quiz en ondernemersprijs 2015

vrijdag 3 juli 2015 20:00

Dit evenement is reeds geweest!
Bekijk de actuele agenda voor aankomende activiteiten.


In partycentrum Fitland XL aan de Hoogveldseweg 1 in Mill

Kom naar gezellige avond met quiz en uitreiking Ondernemersprijs 2015

Vrijdagavond 3 juli start om 20.00 uur in partycentrum Fitland XL in Mill een gezellige en gevarieerde avond. Dan staat er namelijk een quiz op het programma waaraan teams bestaande uit maximaal 5 personen deel kunnen nemen, maar ook wordt bekend wie de Ondernemersprijs gemeente Mill en Sint Hubert 2015 heeft gewonnen. DJ Maarten (Benzel) zal die avond zorgen voor de passende muzikale omlijsting. Het initiatief van deze interactieve quiz en ondernemersverkiezing ligt bij De Neije Krant. Toegang en deelname is helemaal gratis.

Quiz
Via een groot scherm en een stemkastje per team kan men tijdens deze quiz antwoorden geven op de meest uiteenlopende vragen. Naast algemene vragen en vragen over sport, muziek en een schrijfronde, is er ook een vragenronde over lokale ondernemers en ondernemingen. Te winnen is er naast een beker ook een aantal consumptiebonnen. Gratis aanmelden kan nog via tel. 0485-325634 of door te mailen naar redactie@deneijekrant.nl. Een team zou uit maximaal 5 personen mogen bestaan, minder kan ook en uiteraard kan men ook meerdere teams aanmelden.

Ondernemersprijs
Verder staat deze avond ook de Ondernemersprijs gemeente Mill en Sint Hubert 2015 op het programma. Tot 1 juni kon iedereen ondernemers hiervoor nomineren. De 10 meest genoemde ondernemingen zijn nu voor deze titel genomineerd. Naast een online poll op inmill.nl buigen zich ook diverse andere juryleden over deze kanshebbers. Zo geven ook de ondernemersverenigingen van Mill, Mill west, Wilbertoord en Langenboom punten, net als de horecavereniging en bedrijventerrein ’t Spoor en de Meeren. Ook de bedrijfsfunctionaris van de gemeente Mill geeft punten en uiteraard beoordelen ook de genomineerde bedrijven elkaar. Wethouder Jos van den Boogaart zal vrijdagavond 3 juli de winnaar bekend maken.

Genomineerde ondernemingen voor de Ondernemersprijs gemeente Mill en Sint Hubert 2015 zijn:
Gymert Sports & Lifestyle Mill
Fiore Uitvaartzorg Sint Hubert
Gastouderbureau Roos – Kinderdagverblijf de Kei Mill
Optiek Paul van den Dries Mill
Klomp Keukens & Interieurbouw Mill
Geert & Henk Trading Mill
Verweijen ICT Mill
Albert Heijn v.d. Ven Mill
Allesonlinekopen.nl van Wux Mill
Klomp Advies Mill

De genomineerde ondernemers en het bestuur van De Neije Krant hoopt u te mogen begroeten op vrijdagavond 3 juli vanaf 20.00 uur in partycentrum Fitland XL aan de Hoogveldseweg 1 in Mill.