string(4) "test" Niederrheinischer Radwandertag

Deel dit evenement

‹ Terug naar agenda-overzicht

Niederrheinischer Radwandertag

zondag 5 juli 2015 10:00

Dit evenement is reeds geweest!
Bekijk de actuele agenda voor aankomende activiteiten.


Zondag 5 juli start om 10.00 uur ’s ochtends o.a. op het Raadhuisplein in Boxmeer de Niederrheinisscher Radwandertag.

De Niederrheinisscher Radwandertag is een fietstocht, die langs 67 plaatsen door het prachtige landschap tussen Rijn en Maas in Nederland en Duitsland voert.

Deelname is gratis en één van de startpunten is het Raadhuisplein in Boxmeer. De Radwandertag wordt voor de vierentwintigste keer gehouden. Het parcours zal voor de derde maal ook door het Land van Cuijk trekken. Deelnemers hoeven uiteraard niet de gehele route af te leggen, maar kunnen zelf kiezen hoe ver ze fietsen. Denk aan uw paspoort of identiteitskaart!

Bij de start ontvangt U gratis een route- en stempelkaart.De stempelkaart levert U bij de finish in de tombolabus in en om 17.00 uur is de trekking voor diverse prijzen en is er de afsluiting met gezellige dansorgelmuziek en activiteiten.

Wat in 1992 begon met vijf startplaatsen, is uitgegroeid tot het grootste Duits-Nederlandse fietsevenement. De routes nemen de fietser mee naar de mooiste plekjes in de regio, langs tal van bezienswaardigheden van Echt-Susteren tot Isselburg en van Plasmolen tot Übach-Palenberg. Een heerlijk sportieve dag, waarbij de deelnemers op vele plaatsen een uitgebreid programma aangeboden wordt met muziek, gastronomie, informatie en activiteiten.

Bij de lokale VVV-winkel in Noord- of Midden-Limburg of op de websites van liefde voor Limburg of de Radwandertag vindt u uitgebreide informatie.
De organisatie is in handen van Stichting Toerisme en Recreatie Boxmeer.

Een groot, grensoverschrijdend fietsevenement met diverse startplaatsen in Nederland en Duitsland. U kunt zelf uw route bepalen.