string(4) "test" Cuijk Kei Goed 2015

Deel dit evenement

‹ Terug naar agenda-overzicht

Cuijk Kei Goed 2015

zondag 14 juni 2015 11:00

Dit evenement is reeds geweest!
Bekijk de actuele agenda voor aankomende activiteiten.


Cuijk Kei Goed is een begrip in de regio en trekt jaarlijks vele duizenden bezoekers. De gezellige braderie opgeleukt door muziek en show maakt deze dag voor jong en oud tot een leuk uitje.

Een dag voor jong en oud; een gezellig uitje geworden met entertainment op diverse plaatsen in het gezellige centrum en dit jaar ook bij de Maaskade.
 
Winkels open

Niet alleen de centrumondernemers, maar ook bedrijven gevestigd op het industrieterrein of uit de regio komen naar het Cuijkse centrum om te laten zien wat ze allemaal in huis hebben. Cuijk KeiGoed is voor hen een mooie gelegenheid om zich aan een breed publiek te presenteren. De winkels zijn geopend van 11.00 tot 17.00 uur.

Verenigingen
Natuurlijk laten ook tal van Cuijkse verenigingen tijdens Cuijk KeiGoed zien wat je bij hen allemaal kunt doen.  Zij hebben op deze dag leuke demonstraties, acties en aanbiedingen.
 
Rommelmarkt
In de Kaneelstraat is er een (kinder)rommelmarkt, deelname is natuurlijk gratis. Je kunt je opgeven via cuijkkeigoed@cuijk.nu.

Voor de kids
Ook de jongste bezoekers hoeven zich niet te vervelen. Er komen springkussens, een treintje en een draaimolen. Ook is er een ballonnenwedstrijd, doe je ook mee?’
 
Uiteraard zijn ook alle terrassen geopend. Cuijk KeiGoed is een dag waar alle inwoners trots op zijn en laten zien wat de kern van Cuijk is; Kei Goed dus!


Zie ook: www.cuijk.nu/cuijk-keigoed