string(4) "test" Bourgondisch Boxmeer negende editie

Deel dit evenement

‹ Terug naar agenda-overzicht

Bourgondisch Boxmeer negende editie

zondag 24 mei 2015 14:00

Dit evenement is reeds geweest!
Bekijk de actuele agenda voor aankomende activiteiten.


In het Weijerpark te Boxmeer.

De negende editie van Bourgondisch Boxmeer is weer met Pinksteren:
zaterdag 23 mei en zondag 24 mei 2015

Smaakmakend evenement op het Weijerpark


Het culinair evenement van Boxmeer is weer smaakmakend. In het Weijerpark komen een 15-tal pagodetenten te staan rondom een centraal podium. Op de terrassen kunt u genieten van culinaire hoogstandjes, zoals amuses van streekproducten met heerlijke wijnen. Als de avond valt en de sfeerverlichting aan gaat, waant u zich in een andere wereld. Bourgondisch, sfeervol en gezellig. Op de achtergrond muziek, veelal live. De opbrengst is bestemd voor het goede doel stichting La Vecina. In 2014 hadden we een fantastisch resultaat van ruim € 10.000 voor de stichting Kinder Oase Lombok.

Openingstijden:
Zaterdag 17.00 tot 0.00 uur en zondag 14.00 - 22.00 uur.
Entree € 5,-. Kinderen tot 12 jaar gratis.
We zijn ook te volgen op Facebook en Twitter.

Op beide dagen is er aan de eind van de middag live muziek. Zaterdagavond verzorgt een bekende dj het programma. Zondag weer live muziek.

De opbrengst van deze culinaire editie gaat naar de stichting La Vecina. Deze stichting, onder leiding van de Nederlandse Natalie Rietman, wil er alles aan doen om de levensomstandigheden van kansarme kinderen te verbeteren in het Colombiaanse Cartagena en omgeving. Om met uw restaurant deel te nemen aan dit evenement neem contact op met Netty Wolters: 06 42567052, nettywolters@outlook.com

http://bourgondischboxmeer.nl/