string(4) "test" Kunst & Kazematten Land van Cuijk

Deel dit evenement

‹ Terug naar agenda-overzicht

Kunst & Kazematten Land van Cuijk

zondag 21 juni 2015 12:00

Dit evenement is reeds geweest!
Bekijk de actuele agenda voor aankomende activiteiten.


Opening bij de Blokland bunker bij de brug aan de Langenboomseweg in Mill.

Van 5 mei t/m 27 september 2015:
In het Land van Cuijk hebben kunstenaars zich laten inspireren door de kazematten van de Peel-Raamstelling (Mill-Grave) en de Maaslinie (Grave-Cuijk-Oeffelt). Op ruim 30 kazematten-locaties zal vanaf 5 mei een kunstroute ontstaan, die aansluit bij het thema ’70 jaar bevrijding van Nederland’ en is bedoeld als een eerbetoon aan het oorlogsverleden. Met deze route kun je tevens de prachtige omgeving van het Land van Cuijk ontdekken.
Meer informatie en (gratis) routeboekje: www.kunstinlandvancuijk.nl (nog Under Construction) of op http://www.landvancuijk.nl/fietsen/611/kunst-en-kazematten-land-van-cuijk/

Makers
De kunstwerken zijn gemaakt door (amateur)kunstenaars, kunstcollectieven, buurtschappen/verenigingen, scholen, vriendengroepen, hobbyclubs en organisaties voor mensen met een beperking. Op ruim 30 kazematten zijn de werken te bewonderen.

Opening
Het project zal op dinsdag 5 mei om 12.00 uur officieel geopend worden bij de Blokland bunker bij de brug aan de Langenboomseweg in Mill. Iedereen is hierbij van harte welkom.

Kunst & Kazematten is een initiatief van Stichting platform Toerisme en Recreatie Ontdek Mill (i.s.m. andere lokale toeristisch-recreatieve platforms in het Land van Cuijk).

Projectgroep Kunst & Kazematten:
Bert Verweijen
Pieter van den Elzen
Rob Vloet
Ferry Vloet
Sandra Reusen