string(4) "test" Rowwen Heze open Air

Deel dit evenement

‹ Terug naar agenda-overzicht

Rowwen Heze open Air

zondag 5 juli 2015 18:00

Dit evenement is reeds geweest!
Bekijk de actuele agenda voor aankomende activiteiten.


Op het Vrijthof in Vierlingsbeek

Grande finale Symphonica in Sporto met Rowwen Hèze Vierlingsbeek/Groeningen - Vierlingsbeek en Groeningen wonnen, zoals u waarschijnlijk weet, in het jaar 2014 de Brabantse DorpenDerby, dat vraagt natuurlijk om een geweldige Grande Finale dag. Daarom komt op zondag 5 juli, de bekende Limburgse dialectband uit Horst-America, Rowwen Hèze naar Vierlingsbeek.

De organisatie van deze avond ligt in handen van Herberg Thijssen in samenwerking met Symphonica in Sporto. Op 1 april start de ticketverkoop van het avondprogramma met Rowwen Hèze. Tickets zijn verkrijgbaar via www.ticketpoint.nl voor 22.50 per ticket.

De alom bekende muziek van Rowwen Héze heeft folk-invloeden, zoals Tex-Mex en Polka en variërend tot aan gevoelige ballads. Ze begonnen als een Engelstalig bandje in de Peel, maar zijn – inmiddels dertig jaar verder – uitgegroeid tot één van de grote acts in de Nederlandse Popmuziek. In 1985 is de band opgericht en zijn de eerste singles verschenen. In 1992 beleefde de band een landelijke doorbraak met optredens op Pinkpop en de Amsterdamse Uitmarkt. Sindsdien speelde Rowwen Hèze meerdere malen op Pinkpop, maar ook op andere grote festivals, zoals Lowlands, Parkpop (Den Haag) en het Deense Roskilde.
Op zondag 5 juli aanstaande speelt de Limburgse band dus op het Vrijthof in Vierlingsbeek. Overdag zullen de finale activiteiten van Symphonica in Sporto plaatsvinden, waarna er ’s avonds afgesloten wordt met een grandioos feest. Dat belooft dus een fantastische dag te worden voor jong en oud!

De activiteiten van Symphonica in Sporto zullen omstreeks 13.00 beginnen en zullen duren tot aan het avondprogramma. Aansluitend aan de Symphonica in Sporto activiteiten zal het feestterrein om 18.00 uur worden geopend. In het voorprogramma, als support act, van deze avond treedt niemand minder dan de Vierlingsbeekse band New Generation op. Deze enthousiaste en jonge band zal het publiek opwarmen voor de grote act van deze dag: Rowwen Hèze. Zowel de Symphonica in Sporto activiteiten als het afsluitende feest zullen in de open lucht op het Vrijthof te Vierlingsbeek plaatsvinden. Speciale actie alleen op 1 april: Ter promotie van deze Grande finale dag is er alleen op 1 april een earlybird actie. Alleen op 1 april kunt u uw entree tickets inclusief 10 consumpties kopen voor slechts €35,-. Hiermee bespaart u in totaal €12,50.

De ticketverkoop voor het avondprogramma zal lopen via Ticketpoint.nl. Spaaractie PLUS Bent u niet in staat om op 1 april met korting uw tickets te kopen? Wees dan niet ongerust, want bij PLUS Verbeeten (in Vierlingsbeek en Overloon) en PLUS Judith en Guido van Dijck in Venray kunt u als klant snel en gemakkelijk sparen voor extra voordelige toegangskaartjes voor dit mooie muziekfeest! PLUS-ondernemer Jan Verbeeten: “Wij houden ervan om in te haken op lokale evenementen. Toen Herberg Thijssen met Symphonica in Sporto bij ons aanklopte om wat te doen met Rowwen Hèze, waren we er snel uit, met deze lokale spaaractie als resultaat”. Bij aankoop van elke vijf euro aan boodschappen ontvangt de klant een zegel, bij 15 zegels is de spaarkaart vol. Bij inlevering van deze spaarkaart bij de PLUS ontvangt de klant een voucher met een unieke kortingscode. Met deze voucher ontvangt de klant bij aankoop van een toegangskaart op www.ticketpoint.nl een korting van €7,50. Hiermee kost een kaartje voor dit evenement geen €22,50 maar slechts €15,00. De spaaractie loop t van zondag 29 maart tot en met zaterdag 25 april. De voucher met unieke kortingscode is inwisselbaar op www.ticketpoint.nl tot en met 21 juni. Overige informatie U kunt de benodigde informatie terugvinden op www.herbergthijssen.nl, www.ticktetpoint.nl en http://www.vierlingsbeek-groeningen.nl/evenementen/symphonica-in-sporto/. Wij adviseren u, om uw tickets uitsluitend via ticketpoint.nl te kopen om zeker te zijn van de officiële tickets. Ook kunt u, om op de hoogte te blijven van de meest recente ontwikkelingen, de Facebook en Twitter pagina van Herberg Thijssen en Symphonica in Sporto volgen.

Website
www.herbergthijssen.nl

05/07/2015
Van 18.00 uur tot 0.00 uur
Vrijthof Vierlingsbeek