string(4) "test" 6e Kasteelronde Mill

Deel dit evenement

‹ Terug naar agenda-overzicht

6e Kasteelronde Mill

zondag 10 mei 2015 13:00

Dit evenement is reeds geweest!
Bekijk de actuele agenda voor aankomende activiteiten.


Start en finish: Beerseweg in Mill nabij Grand Cafe Zaal ‘t Lagerhuis.

Diverse categorieën aan de start tijdens 6e Kasteelronde Mill

Wielerclub Mill en Wielervereniging de Maaskant organiseren op zondag 10 mei opnieuw onder de naam “Kasteelronde” een wielerwedstrijd in Mill. Tijdens deze dag worden er vanaf 13.00 uur diverse KNWU-wedstrijden verreden. De toegang is ook deze keer weer helemaal gratis.

Over alle voorgaande Kasteelrondes in Mill waren zowel wielrenners, jury als publiek zeer tevreden. Vandaar dat men in 2013 ook de regiokampioenschappen Zuid Nederland (Limburg, Brabant en Zeeland) kreeg toegewezen. Dat resulteerde in meer wielrenners, meer publiek en een langere ronde. Mogelijk zal het parcours voor deze 6e Kasteelronde iets worden aangepast. Dat heeft te maken met de omleidingen door de wegwerkzaamheden aan de Schoolstraat en Karstraat. Maar hierover zal de organisatie later aanwonenden en uiteraard bezoekers binnenkort informeren.

Programma zondag 10 mei 2015:
13.00 uur Sportklasse 50 km
14.30 uur Nieuweling-meisjes & Junior-vrouwen 45 km
16.00 uur Amateurs 65 km
De nieuweling-meisjes en Junior-vrouwen rijden een gecombineerde wedstrijd met wel ieder een eigen uitslag.

Kijk voor meer informatie op www.kasteelrondemill.nl. Daar zijn ook de contactgegevens te vinden. Tevens is de organisatie altijd op zoek naar sponsoren die dit evenement financieel of materieel willen ondersteunen.
U kunt voor meer informatie ook mailen naar info@kasteelrondemill.nl.