string(51) "lammetjesdagen-bij-belevingsboerderij-de-nieuwenhof" Lammetjesdagen bij Belevingsboerderij de Nieuwenhof

Deel dit evenement

‹ Terug naar agenda-overzicht

Lammetjesdagen bij Belevingsboerderij de Nieuwenhof

zondag 25 april 8934

Dit evenement is reeds geweest!
Bekijk de actuele agenda voor aankomende activiteiten.


Kom je speciaal voor de nieuwe lammetjes lekker beschuit met muisjes eten bij de Nieuwenhof?Laat je eens verrassen wat er allemaal te doen is bij deze unieke belevingsboerdij!

Kom je kijken naar de nieuwe lammetjes, waaronder ook het eerste geadopteerde lammetje Nina? Speciaal voor de lammetjes zijn er beschuit met muisjes te verkrijgen. Niet voor de lammetjes natuurlijk, maar voor jullie, onze gasten. De lammetjes krijgen lekker melk. Belangstellenden kunnen ook een lammetje adopteren.
Het is inmiddels alweer ruim vijf jaar geleden dat Marianne van Heijningen besloot boerderij de Nieuwenhof te kopen en nieuw leven in te blazen. Natuur en beleving waren hier de kernwoorden en het schaapstaat centraal. Marianne begon als schaapsherder in Mill met haar eigen kudde dieren,en breidde het bedrijf uit tot wat het nu is. In 2011 mocht zij zelfs de Platteland award in ontvangst nemen. Bestaande uit een schaapskudde, een groepsaccommodatie, een terras met streekmarkt, een ijs- & kaasboerderij en een natuurkampeerterrein waar ook de zeer populaire schaapskooitjes van Slapen tussen de Schapen staan.
Iedere zaterdag en zondag in april kun je nu tussen 12.00 uur en 17.00 uur tijdens de lammetjesdagen de Nieuwenhofse lammetjes bekijken en een beschuitje eten.

Je vindt Belevingsboerderij de Nieuwenhof aan de Nieuwenhofweg 5 in Mill