string(4) "test" Optreden: The Goddamn Gallows (U.S.A.) & Baby Face Nelson

Deel dit evenement

‹ Terug naar agenda-overzicht

Optreden: The Goddamn Gallows (U.S.A.) & Baby Face Nelson

zaterdag 16 mei 2015 21:00

Dit evenement is reeds geweest!
Bekijk de actuele agenda voor aankomende activiteiten.


In Partycentrum Buitenlust Landhorst, Pioniersstraat 1 te Landhorst.

Langverwacht maar nu komen ze dan toch eindelijk naar Europa : ´The Goddamn Gallows`uit Detroit Michigan USA.
Daar staan ze bekend om hun spectaculaire live shows. Tijdens hun eerste Europese tour doen ze voornamelijk festivals en de grote Europese steden aan maar het is de muziekorganisator van cafe-partycentrum Buitenlust toch gelukt om ze naar Landhorst te halen op zaterdag 16 mei.

De band is opgericht in 2004 en heeft inmiddels al wat prachtige albums op hun naam staan waarvan ´The Maker´uit 2014 hun laatste wapenfeit is. De bandleden, Mikey Classic (vocals/guitar), Fishgutzzz (upright bass), Baby Genius (drums), TV Avery (accordeon/washboard) en Joe Perreze (banjo) voeren je mee in een spontane besmettelijke uitbarsting van onvoorspelbare gypsy punk , americana punk en hobocore , maar zeker geen éénheidsworst ! Een geluid als een aanstormende stoomtrein vol woest drinkende countryrockers? Het is Baby Face Nelson! Een band uit Utrecht en omstreken die je nacht overhoop halen.

Wees voorbereid op een set vol wilde country , honky-tonk en punkrock waar je oren van gaan wapperen en je lever van gaat klapperen. De liefde voor Johnny Cash , Waylon Jennings en Hank Williams (I&III) worden door een gezamelijk rock´n´roll verleden vertaald in een razende live-act waarbij het bier rijkelijk vloeit en de tent ondersteboven gaat ! kortom de perfecte opwarmer voor The Goddamn Gallows!

Baby Face Nelson start om 21.30 uur.
Tickets : 10.- Euro in de voorverkoop Tickets aan de deur : 13.- Euro
Info:0485-478902

Website
www.partycentrumbuitenlust.nl

16/05/2015
Van 21.00 uur tot 1.00 uur
Partycentrum Buitenlust Landhorst