string(4) "test" Rabo Music Sensation

Deel dit evenement

‹ Terug naar agenda-overzicht

Rabo Music Sensation

zaterdag 31 oktober 2015 19:30

Dit evenement is reeds geweest!
Bekijk de actuele agenda voor aankomende activiteiten.


Spectaculair muziekevenement in 't Hoogkoor Boxmeer

Na twee succesvolle edities in 2007 en 2011 komt het meest spectaculaire muziekevenement van de regio Land van Cuijk & Maasduinen terug:
Rabo Music Sensation!

Met een geheel nieuw spetterend programma brengt Semper Unitas in de herfstvakantie van 2015 opnieuw een grandioos muziekspektakel op de planken. Géén gewoon concert, maar een complete avond vol entertainment van de bovenste plank.

Het grote orkest dat iedere avond te zien en te horen zal zijn is topamateurorkest Semper Unitas uit Sambeek en staat onder leiding van de gedreven dirigent Geert Mooren. Een gerenommeerd orkest dat de supervisie heeft over dit geweldige evenement.

Bijgestaan door een zanggroep met regionaal toptalent en een combo brengen zij een avond vol muziek en entertainment. Daarnaast zullen ook zang- en theatergroep Oker uit Overloon en Dansschool Martine uit Well van de partij zijn.

Rabo Music Sensation I en II waren enorm succesvol en ook de derde editie belooft weer een avond topentertainment van de bovenste plank te worden. Kortom: een evenement wat u absoluut niet wilt missen!

Meer informatie: http://www.rabomusicsensation.nl/